Logo de Havengids

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Lagendijk 7
1911 MT Uitgeest
Tel.: 0251-312315
E-mail: info@jachthavenuitgeest.nl
Website: www.jachthavenuitgeest.nl

Uitgeest – Jachthaven Uitgeest

Jachthaven Uitgeest biedt passantenplekken voor zowel boten als campers.

Ontspannen recreëren in een mooie en veilige omgeving; dat kan bij Jachthaven Uitgeest! Op de jachthaven zijn  verschillende duurzame havenfaciliteiten te vinden, zoals twee moderne toiletgebouwen en een wasserette. Dankzij alle aangesloten bedrijven op het terrein, kunt u grandioos genieten van uw tijd op en aan het water. De ligging is perfect: dicht bij steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem en de A9, maar ver weg van alle drukte. Heeft u vragen? Stel ze  gerust aan één van onze enthousiaste medewerkers! Zij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Jachthaven Uitgeest is de perfecte plek voor iedereen die van water, recreatie en ontspanning houdt! Wij streven naar  een duurzame jachthaven door onze aandacht te richten op milieuvriendelijke, veilige en schone faciliteiten. Je kunt dit ook teruglezen in onze MVO verklaring. Hiervoor is de jachthaven onderscheiden met de Blauwe Vlag met Groene Wimpel.

Onze havenfaciliteiten
• 400 ligplaatsen
• Camperplaatsen aan het water
• Passantenplekken
• Kosteloos gebruik van de twee moderne toiletgebouwen
• Speel- en ontmoetingsplaatsen voor jong en oud
• Gratis WiFi
• BBQ plaats
• Een helling om de boot in het water te laten (tegen betaling)
• Een wasserette (tegen betaling)
• Fietsverhuur
• Andere voorzieningen, zoals twee restaurants, zeilschool, botenverhuur en vakantiewoningen op de MeerParel

Van alle gemakken voorzien
Dankzij alle faciliteiten op het terrein is Jachthaven Uitgeest ook zeer geschikt voor gezinnen. U kunt varen en fietsen
en feesten, eten, vakantie vieren en het strand bezoeken of  culturele en historische uitstapjes maken.
Op het terrein van Jachthaven Uitgeest bevindt zich de MeerParel. De MeerParel biedt luxe, gezinsvriendelijke vakantiewoningen, van alle gemakken voorzien. Kijk voor meer informatie voor alle types woningen op  www.demeerparel.com.

Passantenplekken en camperplekken
Jachthaven Uitgeest biedt passantenplekken voor zowel boten als campers. De passantenplekken liggen verspreid over de haven en worden u toegewezen door één van onze medewerkers. De camperplaatsen liggen aan de waterkant van onze binnenhaven. Met uitzicht op de prachtige jachthaven kunnen campergasten gebruikmaken van de vele  voorzieningen. Denk aan de moderne toiletgebouwen, waar ook een stortplaats voor het chemisch toilet te vinden is.
Vanaf 1 oktober tot 1 maart zijn onze douches afgesloten, uiteraard is de rest van het toiletgebouw beschikbaar. Elke camperplaats heeft de beschikking over een elektriciteitspunt en er is een goed toegankelijk water tappunt. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke vakantie aan het water!

 

You cannot copy content of this page