De Havengids LOGO

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Scheldeboulevard 3
4531 EJ Terneuzen
Tel.: +31 (0)6 53639969
Email: info@jachthaventerneuzen.nl
Website: www.jachthaventerneuzen.nl

Terneuzen – Jachthaven Terneuzen

Foto: Alain Dooms

De aan de Westerschelde gelegen Oude Veerhaven in Terneuzen is de afgelopen jaren omgetoverd tot een splinternieuwe moderne jachthaven met een luxe uitstraling.

Foto: Alain Dooms

Jachthaven Terneuzen is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Centraal gesitueerd in het mooie Zeeuws-Vlaamse Terneuzen, is het de ideale uitvalsbasis om Zeeland en België te ontdekken. Vaar naar de Noordzee of ga een dagje naar Breskens of Antwerpen. Zeehonden spotten? Vaar eens langs Hooge Platen. Daarnaast is Terneuzen de perfecte plek om heerlijk te wandelen of te fietsen.

De rustige jachthaven ligt op loopafstand van het centrum van Terneuzen. In de binnenstad bevinden zich winkels, terrassen, restaurants, supermarkten, een bioscoop en een theater. Fan van lekker eten? In Terneuzen zijn er talloze leuke plekjes om een hapje en een drankje te doen. Zo kan je bij Foodjutters op de dijk naast de jachthaven, ’t Zusje of Grand Café de Graanbeurs terecht voor een lekkere lunch, heerlijk diner of gewoon een gezellig drankje.

Jachthaven Terneuzen heeft een ruim aanbod aan moderne voorzieningen. Naast goed verlichte steigers en permanent cameratoezicht, zijn er ruime ligplaatsen van meerdere groottes. De meest ruime ligplaats is 20 meter lang, 6 meter breed en 4 meter diep. Elke ligplaats heeft een eigen elektriciteitsaansluiting met Wi-Fi. Verder is er een goede watervoorziening met een legionella-preventiesysteem. Een sanitairgebouw met alle voorzieningen wordt begin april  2023 nieuw opgeleverd. Tevens ligt er een ruime parking naast de jachthaven.

Foto: Alain Dooms

Voor passanten zijn ligplaatsen en alle voorzieningen te gebruiken via de handige AanUit.net app. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen en wensen u een prettig verblijf  op onze jachthaven en veel plezier in het bruisende Terneuzen. Meer informatie? Bekijk onze website www.jachthaventerneuzen.nl
Of neem gerust contact met ons op per telefoon of e-mail.

You cannot copy content of this page