De Havengids LOGO

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Jachthaven en Camping De Domp
Jachthaven de Domp 4
8605 CP Sneek
Tel: +31(0)515-755640
Email: camping@dedomp.nl
Website: www.dedomp.nl

Sneek – Jachthaven en camping De Domp

“Afmeren en kamperen”
In het bruisende watersporthart van Friesland ligt de rustige Jachthaven en Camping De Domp aan doorgaande vaarwegen en op loopafstand van het centrum van Sneek.

Jachthaven en camping De Domp bestaat uit 2 havens: Domp 1 is een jachthaven met (passanten-)ligplaatsen, schiphuizen en een camping. Op Domp 2 vind je vooral ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders en hier is een  trailerhelling. De 2 locaties liggen op steenworpafstand van elkaar, maar worden gescheiden door de Oudvaart. Zowel op Domp 1 als op Domp 2 zijn goede en schone sanitaire voorzieningen.

Op de camping van Domp 1 zijn plaatsen voor campers, caravans en tenten. Ook zijn er 3 trekkershutten die gehuurd kunnen worden, bijvoorbeeld als je met een sloep naar Sneek komt of bezoekers een slaapplaats wilt bieden. De  passantenhaven van De Domp is bekend en geliefd; je kan hier heerlijk 1 of meerdere dagen liggen en tot rust komen in deze groene omgeving. Alle nodige voorzieningen zijn beschikbaar en je loopt zo naar het centrum van Sneek. Ook supermarkten zijn op loopafstand.

Op het terrein van De Domp ligt ook het inmiddels bekende restaurant De Kajuit. In het vaarseizoen kan je hier alle  dagen terecht voor koffie of borrel en voor lunch of diner.

Passanten worden gevraagd zich te melden bij de havenmeester of in de receptie. Dan wordt een beschikbare ligplaats toegewezen. Vooraf een passantenligplaats reserveren is niet mogelijk; als je niet te laat aankomst is er vrijwel altijd wel een plaats beschikbaar. Een trekkershut of plaats op de camping kan je beter van te voren reserveren via www.dedomp.nl. De vriendelijke en deskundige havenmeesters van De Domp zullen je met plezier ontvangen.

You cannot copy content of this page