De Havengids LOGO

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Helenawerf Watersport
Maasboulevard 101
6041 LX Roermond
Tel. havenkantoor: 0031 475 317093
Tel. Havenmeester: 0031 6 29365272
(enkel indien havenkantoor gesloten is)
info@helenawerf.nl
www.helenawerf.nl

Roermond – Helenawerf Watersport

Onder het wakend oog van onze Sint Christoffel, de bescherm- heilige van alle reizigers, ligt de jachthaven van Helenawerf Watersport. Het haventerrein en de steigers liggen aan de stadszijde van de jachthaven La Bonne Aventure.

Het oude centrum met restaurants, terrassen, supermarkt en overige winkels vindt u reeds op 400 meter afstand. De jachthaven beschikt over 200 ligplaatsen en 20 camperplaatsen. Helenawerf Watersport vroeger zijnde een jachtwerf, maar boten worden er al lang niet meer gebouwd. Vandaag de dag kunt u er terecht voor reparatie- en  onderhoudswerkzaamheden aan o.a. scheepsmotoren, inbouw van boeg-, en of hekschroeven en keuren van gasinstallaties. Helenawerf Watersport is een gecertificeerd inbouwstation voor Eberspächer en Webasto standkachels.

Winterstalling voor uw boot behoort ook tot de mogelijkheden, zowel overdekt als buiten. In de periode van mei tot oktober heeft de bootbezitter de mogelijkheid eigenhandig onderhoud uit te voeren op het stallingsterrein van Helenawerf Watersport.
In de aanwezige shipshop vindt u zo goed als alle benodigde materialen en krijgt u een deskundig advies mee.

Op zowel de camperstandplaats als in de jachthaven vindt u alle voorzieningen zoals stroom, drinkwater, wifi, douches, toiletten, een loosplaats voor de cassette van het chemisch toilet en een wasserette.

Het reserveren van een passantenplaats als ook een camperplaats is mogelijk per email. Geeft u bij de  ligplaatsreservering duidelijk het boottype, bootlengte en breedte aan. Bij de reservering voor een camperplek ontvangen wij graag het kenteken en de lengte van de camper.

Het team van Helenawerf verheugt zich u te mogen begroeten.

You cannot copy content of this page