Logo de Havengids

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Zandstraat 11
5331 PG Kerkdriel
Tel.: 0418 – 633057 / 06-82451381
Website: www.vangentwatersport.nl
E-mail: info@vangentwatersport.nl

Kerkdriel – Van Gent Watersport

Van Gent Watersport, het watersport bedrijf dat zich bevindt in een van de meest aantrekkelijke zandplassen langs rivier de Maas ter hoogte van KM paal 212, genaamd de Zandmeren.

Bij Van Gent Watersport bent u op het juiste adres om zorgeloos heerlijk van uw boot te kunnen genieten. Met alle  faciliteiten in huis kunnen wij u overal mee van dienst zijn. Alle informatie vindt u ook op onze site  www.vangentwatersport.nl

Bij ons begint uw watersport plezier met de wetenschap dat u een gastvrije, comfortabele en veilige thuishaven heeft. Niet voor niets zijn wij al ruim 40 jaar een begrip in de watersport! Onze jachthaven kenmerkt zich door de ruime boxen en hun prettige indeling, maar zeker ook de gunstige liggelden.

In ons sfeervol havencafé kunt u terecht voor een drankje en ook voor de kleine hap kan worden gezorgd, met een uniek uitzicht vanaf het terras is het heerlijk vertoeven.

Onze jachthaven beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, waar ook een wasmachine en droger tot uw  beschikking staat. Onze bootshop heeft een uitgebreid assortiment watersportartikelen. Ook staan wij voor u klaar als het gaat om stalling, met onze Roodberg PH 40 kunnen wij schepen tot 40 ton moeiteloos kranen.
Kortom bij Van Gent Watersport bent u op het juiste adres voor al uw watersportplezier!

You cannot copy content of this page