Logo de Havengids

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Noord IJsseldijk 107b
3402 PG IJsselstein
Tel.: 030-6060663
E-mail: info@marnemoende.nl
Website: www.marnemoende.nl

IJsselstein – Jachthaven Marnemoende

Jachthaven Marnemoende ligt aan de Hollandsche IJssel, 3 km buiten het historische stadje IJsselstein.

De haven ligt in het polderlandschap van de Utrechtse Waarden, op een knooppunt van fiets- en wandelpaden.  (Marnemoende is een TOP locatie). Oud-Hollandse steden als IJsselstein, Montfoort en Oudewater liggen op (loop) fietsafstand. Wifi is over het gehele terrein beschikbaar. Op de haven bevindt zich een restaurant (culinair á la carte) met groot terras (plateservice) die in de ochtend een broodjesservice heeft. In de weekenden is Beachbar  Marnemoende geopend. Daar is ook de mogelijkheid om te SUPPEN.

De haven beschikt over 270 vaste ligplaatsen en 25 passanten plaatsen. De passantenplaatsen hebben allen een electra aansluiting. Ook heeft Marnemoende voorzieningen voor zwart en bilgewater. Voor onze gasten is er modern  verwarmd sanitair beschikbaar. Een wasje draaien en de drogen behoort ook tot de mogelijkheden.

Op het terrein van Marnemoende is een kleine watersportwinkel (Boot&Zo) en een motor onderhoudsbedrijf (Kikkert Watersportservice) gevestigd. In de winter stallen wij boten in de loods, in de zomer is het mogelijk om te klussen aan de boot.

De 15 camperplaatsen, allen aan het water van de Hollandsche IJssel gelegen, zijn te reserveren via onze  website. De camperplaatsen zijn het gehele jaar te gebruiken. De andere overnachtingsmogelijkheden bij Marnemoende zijn;
– Dobberhuisje (4 personen) met aanmeer mogelijkheid voor kleine boot.
– 2 Trek-Ins (max 6 personen) waarbij de boot afgemeerd kan worden in de haven.
– Kampeervlotten, met canadese kano en kampeerspullen.

Al deze overnachtingen kunnen gereserveerd worden via onze website. Uiteraard kunt u ook zonder boot deze overnachtingen reserveren.
In de dagverhuur heeft Marnemoende diverse soorten boten: Sloepen (diesel en elektra) motorboten en kano’s. Werken en vergaderen in de natuurlijke omgeving in de Gardenpods van Marnemoende is nu ook mogelijk.
Vanuit ons nieuwe drijvende ronde havenkantoor verwelkomen wij u van harte. Via onze website meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

You cannot copy content of this page