Logo de Havengids

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids


Rosslag 1b
6049 BE HERTEN
Tel.: 0031-(0)475-315888
E-mail: info@hollandmarinas.com
Website: www.hollandmarinas.com

Herten – Roermond City Marina

Roermond City Marina volledig klaar met de uitbreiding!

Tussen de historische stad Roermond en de pittoreske dorpjes Herten, Merum en Ool liggen onze twee mooie havens
‘Roermond City Marina’ en ‘Next Door’.

De haven van Roermond City Marina is voorzien van enkelboxen in verschillende afmetingen. Het hele jaar door zijn alle hoofdsteigers voorzien van water en stroom. Ook het luxe sanitair gebouw is het hele jaar toegankelijk. Het  haventerrein is toegankelijk middels een slagboomsysteem. Het gehele terrein en steigers zijn voorzien van  camerabewaking. Voor de liefhebber zijn er zelfs livestreams te volgen van de verschillende steigers, zodat je vanuit thuis je boot kan zien liggen en de actuele weersomstandigheden in de gaten kunt houden.

Het naastgelegen haventje ‘Next Door’ (de naam zegt het al) is voorzien van 2 steigers met dubbele boxen voor kleinere boten. Een van deze steigers is ook het hele jaar voorzien van stroom en water evenals het sanitair gebouw dat het hele jaar geopend is. Dit idyllische haventje heeft een eigen ingang met toegangscontrole, videobewaking en nieuwe  botenhelling voor boten tot 7 meter. Schroom niet, neem een kijkje in onze Marina of maak een afspraak.

In het dorp kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Op woensdag staat er een visboer en kaasboer op het  dorpsplein van Herten. Het dorp is voorzien van een boerderijwinkel, 2 bakkerijen, verschillende cafés, restaurants en een winkel voor huishoudelijke artikelen. Het centrum van Roermond is ongeveer 2,5 km afstand van de haven verwijderd. U kunt elke woensdag in het centrum de wekelijkse markt bezoeken. Direct naast het centrum ligt het Designer Outlet Center, met meer dan 200 designermerken en 7 dagen per week geopend. Een ideale shopping bestemming. Al met al is het dorp Herten en het centrum van Roermond van alle gemakken voorzien.

 

You cannot copy content of this page