De Havengids LOGO

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Wsv ’t SAS
Zwembadstraat 3
4551 CS Sas van Gent
Tel. Binnenhaven: +31 (0) 6 2182 9559
Tel. buitenhaven: +31 (0) 6 2389 7746
Email: bestuur.tsas@gmail.com
Website: www.wsvsas.nl

Sas van Gent – WSV ‘t Sas

Jachthaven WSV ’t Sas is gelegen aan het Kanaal Gent – Terneuzen, vlakbij de Belgische grens en de Westerschelde.

U kan onze haven makkelijk bereiken vanaf de sluizen van Terneuzen en vanuit België via Gent of Brugge. De jachthaven bevat een binnenhaven en een buitenhaven. De binnenhaven is gelegen in het centrum van Sas van Gent, vlakbij tal van gezellige horecazaken. Op loopafstand zijn er supermarkten en diverse kleinere winkeltjes. De haven zelf is voorzien van vele faciliteiten aan een aantrekkelijke prijs voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders.



Omgeving

Rondom de haven kan je verschillende wandel- en fietsroutes vinden die je door de mooie polders leiden, deze zijn gelegen in een prachtig natuurgebied. Naast de buitenhaven ligt het gemeentelijk openluchtzwembad, leuk voor een frisse duik op warme dagen of gewoon veel waterpret. In ons uniek clubhuis (een voormalige duwbak), de “Savanna”, kan je op zondag terecht voor een lekker  drankje, een snack of een ijsje. Hou je meer van cultuur? Dan kan je in Sas van Gent terecht bij het (interactieve) Industrieel Museum Zeeland, ook de Nostalgische Haven is zeker een bezoekje waard.

Vaargebied
Door de gunstige ligging van de jachthaven WSV ’t Sas heb je keuze uit verschillende mooie vaarroutes. Langs rivieren en kanalen naar Gent, Oudenaarde of Brugge bijvoorbeeld. Liever richting Terneuzen? Dan kan je via de Westerschelde naar leuke historische stadjes als Middelburg, Goes, Vlissingen. Ook het Grevelingenmeer of het Veerse Meer zijn niet veraf. Breskens en de Belgische kuststeden bereik je ook makkelijk in een paar uurtjes. Onze haven biedt alle faciliteiten die een water(sport)liefhebber nodig heeft. Rustig gelegen in een groene omgeving en toch vlakbij het gezellige centrum.

Meer weten? Kom het zelf ontdekken, of stuur ons een mailtje voor meer info. Wij verwelkomen jullie graag!

You cannot copy content of this page