Logo de Havengids

Abonneer je op ons youtube kanaal @dehavengids

Passantenhaven Blankenborch
Merenborch
Vianen

 

Vianen – Passantenhaven Blankenborch

Vaar naar Vianen en ervaar de vrijheid van de Vrijstad.

Waarom mag een bezoek aan Vianen niet ontbreken?
Vaar dit jaar naar Vianen en bezoek de historische binnenstad, wandel met een gids langs bijzondere monumenten, ga
gezellig eten in één van de vele toprestaurants, bezoek bruisende activiteiten en evenementen en geniet van de gastvrijheid. Vergeet ook uw fiets en wandelschoenen niet want vanaf de passantenhaven bent u binnen 5 minuten in het groene en weidse buitengebied.

Vianen. Bezoek de vriendelijk verborgen verrassing.
De passantenhaven ligt in de binnenstad van Vianen waardoor supermarkten, restaurants, kerken, het VVV kantoor, banken en de winkels in de historische Voorstraat op loopafstand zijn. Dit geldt ook voor tandartsen, huisartsen en de politiepost. Op woensdag kunt u een bezoek brengen aan de complete en gezellige weekmarkt. Kortom; alles voor een prettig en ontspannen verblijf vindt u binnen handbereik. TIP: Even verderop aan de Lek liggen ook de mooie havens van Lexmond en Meerkerk. Deze zijn ook het bezoeken waard.

Contact informatie
Voor meer informatie over Vianen kunt u terecht bij het VVV-kantoor in het FLINN winkelcafé aan de Voorstraat 13,
op de website www.bezoeklekenlinge.nl of via Facebook @Vianenvrijstad

Evenementen
Vianen is trots op de vele activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Het hele jaar door kunt u genieten  van culinaire uitspanning, culture pareltjes, muzikale verrassingen en sportieve toppers. Kortom; Vianen heeft voor  ieder wat wils en u bent van harte welkom! Kijk voor het complete overzicht van de evenementen op www.bezoeklekenlinge.nl/uitagenda

 

You cannot copy content of this page