‹ Terug naar het zoekoverzicht

images/havens/delft_passantenhaven.jpgDelft - Passantenhaven
Hooikade 13
2627 AB Delft
Website: www.delft.nl/Passantenhaven
Havenmeester: Mevr. K. Timmermans
Tel.: 06-53634031
Ass. havenmeester: 06-53986138.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Delft - Passantenhaven

Welkom in Delft.
De haven van Delft is een prachtige uitvalbasis voor een paar heerlijke dagen Delft.

images/delft_passantenhaven_570.jpg

De watertoerist wordt in Delft gastvrij ontvangen! In het havenkantoor aan de Hooikade zijn ook de sanitaire voorzieningen aanwezig. Hier kunnen passanten die aanmeren in De Kolk douchen en gebruikmaken van het toilet. Er staan wasmachine en droger en bovendien is hier een vuilwater inname punt. Het havenkantoor is tijdens het vaarseizoen van 1 april tot 1 oktober geopend op werkdagen en zaterdagen van 9 tot 17 uur en op zondag van 16 tot 17 uur (wel telefonisch bereikbaar).

Langszij afmeren in de passantenhaven Delft is toegestaan tot 4 dik. In 2019 is het aantal ligplaatsen uitgebreid met de nieuwe afmeersteiger voor het Centraal Station aan de Westsingelgracht. Hier geldt wel een hoogtebeperking van max 1.90 meter.

Recreatievaart

€ 2,06 per meter

Recreatievaart tijdelijk afmeren (maximaal 4 uur)

€ 0,91 per meter

Chartervaart

€ 2,18 per meter

Water

€ 0,01 per liter

Elektriciteit

€ 0,50 per kWh 

Wasmachine en droger

€ 5 per keer

Douche en toilet

Gratis

Vuilwater-innamepunt (bediening via Havendienst)

Gratis


U kunt afrekenen met behulp van de Aanuit.net app.

Het prachtige, historische centrum van Delft ligt op loopafstand en is een must om te bezoeken! De binnenstad van Delft telt talloze gezellige horecagelegenheden en drie prachtige pleinen met sfeervolle terrassen. Zodra het zonnetje schijnt is het daar een gezellige drukte van belang. Echte must do’s zijn een bezoek aan de Oude en Nieuwe Kerk, Museum Het Prinsenhof, Het Vermeer Centrum Delft en de Porceleyne Fles waar het wereldberoemde Delftsblauw wordt gemaakt. En dat alles op loopafstand van de haven.

Delft op de fiets verkennen? Op 400 meter afstand van de haven kun je fietsen huren. Bij het Toeristen Informatie Punt vind je informatie over musea, bezienswaardigheden, hotels, restaurants, wandelroutes, rondvaarten en aantrekkelijke arrangementen (Kerkstraat 3, 015 215 40 52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Download de gratis app: Ontdek Delft en volg Delft op www.Delft.nl, Facebook Delft Nu en Twitter tipdelft.


images/havens/delft_passantenhaven.JPG