‹ Terug naar het zoekoverzicht

Wassenaar - WV Wassenaar
Van Duivenvoordelaan 562
2241 TH Wassenaar
Tel.: 070-5113370
Website: www.wvwassenaar.nl

 

Wassenaar - WV Wassenaar

Passanten zijn van harte welkom bij de Watersport Vereniging Wassenaar.

De vereniging beschikt over twee havens. Een haven in de  dorpskom van oud Wassenaar en de "nieuwe" buiten haven aan de Wassenaarse Watering of Zijlwatering, te bereiken door vanaf de Oude Rijn de Wassenaarse Watering op te varen (doorvaarhoogte: 2,50 m). In deze buitenhaven is gelegenheid  voor passanten om een periode in de haven te verblijven. Op de steigers zijn drinkwatertappunten aanwezig die gratis kunnen worden gebruikt. Iedere ligplaats heeft een eigen elektriciteitsaansluitpunt. Er is net sanitair aanwezig waar u heerlijk kunt douchen voor € 0,50.

Het haventerrein van de buitenhaven wordt afgesloten door een elektrisch hek waarvoor u een code ontvangt. Bezoekt u onze haven dan kunt u bij een vrije plaats aanleggen. Op de deur van het havenkantoor staat vermeld wie de havenmeester is en hoe hij bereikbaar is. Iedere avond komt de havenmeester tussen 19.00 en 20.00 uur langs. In voorjaar en zomer zijn er altijd leden aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van Wi-Fi. Hapjes en drankjes worden tijdens de openingstijden in de kantine geserveerd. De openingstijden staan bij de ingang vermeld. Het tarief voor een overnachting is € 1,50 per meter. Dit is inclusief elektra en gebruik van Wi-Fi.

Dichtbij de haven bevindt zich een bushalte waarvan de bus naar Leiden, Wassenaar of Den Haag gaat. Als u een fiets op de boot heeft, dan is Wassenaar een perfecte plaats om te zijn.  Binnen de gemeente Wassenaar is het goed fietsen. De omgeving is werkelijk schitterend. In Wassenaar is een klein maar gezellig centrum waar men leuk kan winkelen. Op 600 meter van de haven is een grote supermarkt (AH) met veel keuze. Heeft u kinderen aan boord, dan kunt u een bezoek brengen aan het pretpark Duinrell. Met de bus of de fiets kunt u het strand bezoeken bij de Wassenaarse Slag.