‹ Terug naar het zoekoverzicht

Lisse - W.S.V. Lisse

Jachthavendam 2
2162 CT Lisse
Tel.: 06-42412954
Website: www.wsvlisse.nl

Lisse_W.S.V._Lisse_kaart

Lisse - W.S.V. Lisse

Watersportvereniging Lisse vindt u langs de Ringvaart van de Haarlemmermeer (vanuit Haarlem na de Lisserbrug aan stuurboorzijde), vlakbij de Kagerplassen en onderdeel van de alternatieve staande mastroute.

 

Aanleggen kan bij de oranje bordjes met passanten. Dit kan aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant van de haven. I.v.m. de diepgang wordt de buitenkant aanbevolen voor zeilschepen.
In de haven wordt u graag ontvangen door de vrijwilligers van de vereniging, de vriendelijke havenmeesters. Zij heten u van harte welkom in de haven en zij wijzen u met alle plezier de weg in de haven en omgeving. Voor een kort of lang verblijf, de aantrekkelijke haven biedt alle faciliteiten. Walstroom en water zijn overal binnen handbereik en de haven beschikt over toiletten, douches en gratis WIFI.

Het gezellige centrum van Lisse is op loopafstand en voor de boodschappen bent u na 10 minuten lopen al bij een een supermarkt, cafetaria, Chinees restaurant, benzinestation of bushalte. De omgeving biedt tal van mogelijkheden, zoals een uitgebreid fiets- en wandel netwerk. In het voorjaar naar de bloementuin van de Keukenhof en gedurende het hele seizoen kunt u een bezoek brengen aan het kasteel van de Keukenhof, kasteel Dever of het museum de Zwarte Tulp. Op  loopafstand ligt een overdekt zwembad. De vereniging beschikt over enkele fietsen die tegen een klein bedrag te huur zijn.