‹ Terug naar het zoekoverzicht

WV de Merwede

Buiten de Waterpoort 8
4201 CS Gorinchem
Tel.: 0183-631697 
Marifoonkanaal 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wvdemerwede.nl

 

 

WV De Merwede


WV De Merwede is bereikbaar via de Boven-Merwede of via de Grote Merwedesluis van het Merwedekanaal.

Op een unieke locatie in het midden van het land aan een kruispunt van vaarwegen ligt WV De Merwede. Daar wordt u door ons van harte welkom geheten! Naast alle voorzieningen die voor een overnachting of langer verblijf noodzakelijk zijn, bieden we u ook gastvrijheid in ons Botenhuis aan.
Daar kunt u terecht voor inschrijving, voor koffie of thee, een drankje en een hapje en voor een lekkere maaltijd. En weer of geen weer: onze fraaie serre en het terras bieden altijd plaats om over de haven uit te kijken.

Onze vereniging biedt ook ruimte aan camperaars waarvoor zij 24 prima plekken beschikbaar heeft. Leuk voor een ontmoeting met uw rijdende toercollega’s. 3x per week komt bij ons een rijdende supermarkt langs.

Gorinchem heeft een aantrekkelijke oude binnenstad die te voet in 5 minuten bereikbaar is. Nog korter bij is een TOP voor de start van fraaie fietsroutes waar ook de veerpont naar o.a. Slot Loevestein en Fort Vuren gesitueerd is. Overigens staan vanuit onze verenigingshaven alle vaarrichtingen van de vier
windstreken voor u open. Bezoek de website of installeer onze app (www.wvdemerwede.nl/app) voor alle informatie op en rond de haven.