‹ Terug naar het zoekoverzichtLingehaven Gorinchem

Tel.: 0183 659 314
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.lingehavengorinchem.nl 


Gorinchem - Lingehaven

Verrassing in de vesting.Door velen wordt de Lingehaven in Gorinchem beschreven als de verrassing in de vesting. Wie vanaf de Merwede via de smalle Lingesluis binnenvaart weet wel waarom. De haven loopt dwars door de oude, schilderachtige binnenstad. Met leuke winkels, smakelijke restaurants, theaters en een bioscoop om de hoek is het een perfecte uitvalsbasis voor uw boottrip!

Het hele seizoen geldt de Lingehaven als de plaats waar u als passant kunt overnachten. De Blauwe Vlag haven is voorzien van een goed verzorgd voorzieningengebouw met douches, toiletten en een wasruimte met wasmachine en droger. Er zijn geen vaste ligplaatsen: bij aankomst kiest u zelf een vrije plaats uit aan de langsteigers of in de boxen. U kunt dus niet reserveren, alleen als u met een groep of watersportvereniging wilt overnachten. Van oktober tot april biedt de Lingehaven prachtige winterligplaatsen voor schepen met een lengte tot 30 meter. En dat tegen een aantrekkelijk maandtarief!

AanUit.net
Havengeld, stroom en water kunt u voortaan digitaal voldoen vanaf uw boot met de app van AanUit.net. Bij aankomst meldt u zich aan in de app en bij vertrek meldt u zich weer af. Als u op deze manier betaalt ontvangt u tien procent korting. De factuur ontvangt u aan het einde van de maand. Afrekenen op ons kantoor naast de Lingesluis is ook nog steeds mogelijk, echter zonder korting. Op het havenkantoor zijn wij ook altijd beschikbaar voor vragen of tips over de stad en omgeving.

Altijd op de hoogte
Meer weten? Ga naar www.lingehavengorinchem.nl. Daar vindt u meer informatie over de haven en wordt u op de hoogte gehouden over allerlei leuke activiteiten in Gorinchem en omgeving. Zo is de Lingehaven tweemaal per jaar het decor van leuke evenementen: de Open Havendag op 16 mei 2020 en de Botenbeurs op 25 en 26 september 2020. Ook leuk: stap tijdens uw bezoek aan de haven eens op een andere boot - de veerponten van Riveer - en ontdek de prachtige omgeving. Genoeg te doen!