‹ Terug naar het zoekoverzicht
 

Jachthaven Liesveld

Nieuwe Haven 1a
2959 GC Streefkerk
Havenmeester: Balt Bouter
Tel.: 0184-689375
Website: www.jachthavenliesveld.nl
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

images/streefkerk.jpg

Streefkerk - Jachthaven Liesveld

Jachthaven Liesveld is een ruim opgezette jachthaven met 250 ligplaatsen in het landelijk gelegen plaatsje Streefkerk aan de rivier de Lek.

images/havens/streefkerk_sfeer.jpg

U kunt vanuit onze jachthaven diverse uitstapjes maken waaronder de ‘Zilverstad’ Schoonhoven of Rotterdam. Ook kunt u genieten voor dagrecreatie van de diverse strandjes welke zich in de omgeving van Jachthaven Liesveld bevinden.

Faciliteiten
Onze Jachthaven beschikt over diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. Wij beschikken over een botenlift waar we schepen tot 50 ton mee kunnen hijsen, en een botenhelling tot 25 ton. Jachthaven Liesveld is al jaren in het bezit van de Blauwe Vlag. Ook hebben wij een uitgebreide toilet- en was voorziening voor u beschikbaar.

Omgeving
Vanuit het restaurant of de bistro heeft u uitzicht op de haven en de rivier de lek. Vanaf de jachthaven is een bushalte op 200 meter, waar tevens het dorp is met diverse winkels. Nabij het plaatsje Streefkerk liggen de molens van Kinderdijk welke op de lijst van werelderfgoed pronken. Met onze fietsen kunt u door de polder, of over de dijk deze molens bezoeken. 

Kijk op onze uitgebreide website voor verdere informatie: www.jachthavenliesveld.nl

Wij zien u graag eens in onze Jachthaven!