‹ Terug naar het zoekoverzicht

Sasdijk 2,
4671 RN Dinteloord
Tel.: +31 167522553
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenwaterkant.nl


 

Dinteloord - Jachthaven Waterkant

Jachthaven Waterkant is gelegen aan een zijtak van het Volkerak, het Dintelse Sas. Vanwege de centrale ligging zijn zowel de Zeeuwse-, Zuid-Hollandse-, als Brabantse wateren binnen korte tijd te bereiken. Groot voordeel is dat u op zoet water ligt.

Ligplaatsen
Wij hebben plaats voor 400 schepen in boxen van 9 - 15 meter met zeer ruime uitvaarmogelijkheden. Enkele grotere ligplaatsen zijn beschikbaar aan de kop van de steigers (tot 35meter). Ligplaatsen vanaf 12 meter hebben een eigen elektraaansluiting.
Voor ligplaatsen kleiner dan 12 meter kunt u een keuze maken tussen een vaste aansluiting of een aansluiting gebruiken met elektra-muntenmeters. Op alle steigers staan 2 tot 3 drinkwatertappunten. Wanneer u gebruik wenst te maken van een zijsteiger, kunnen we vaak aan uw wens voldoen. In het dorp op 3 km loopafstand is een Albert Heijn, Action, doe-het-zelf winkel, pizzeria en snackbar.

Faciliteiten
Het verwarmde sanitair-ponton ligt midden in de haven, en is voorzien van ruime douche, toilet en wastafel gelegenheid. Het gebruik van douche, water en WIFI is gratis. Elektra is beschikbaar door middel van muntautomaten.

Brasserie Overstag
Na een zeiltocht, actieve vakantie, of ‘gewoon tussendoor’ voorziet Brasserie Overstag u op het haventerrein van een hapje of drankje. Bij mooi weer op de waterterrassen, bij minder mooi weer in het paviljoen. Als passant bent u van harte welkom in onze haven. U kunt gebruik maken van de passantensteiger of een eventueel vrije box. Wilt u informeren of er plaats is? Bel met +31 167522553