‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven Oranjeplaat
Muidenweg 4
4341 PZ Arnemuiden
Tel: 0118-601248
havenmeester: Maarten Goeree
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.jachthavenoranjeplaat.nlOranjeplaat_Jachthaven_Oranjeplaat_kaart

 

 

Arnemuiden - Jachthaven Oranjeplaat

In de meest zuidelijke hoek van het Veerse Meer ligt de jachthaven Oranjeplaat.

Via een smalle maar goed betonde geul kunt u de haven bereiken, we durven te stellen dat Oranjeplaat de meest beschutte haven van het Veerse Meer is. Eenmaal binnen zult u een weldadige rust ervaren, dit wordt uiteraard wel gecombineerd met het hedendaagse comfort dat bij een moderne jachthaven hoort. In 2010 is er een nieuw clubhuis gekomen (letterlijk en figuurlijk op niveau) met daaronder een volledig nieuwe toiletgroep.
In 2014 is het clubhuis uitgebreid met een groot terras. Vanaf hier heeft u niet alleen een fantastisch uitzicht over de haven, maar kunt u evt. ook een oogje in het zeil houden op de naast gelegen speeltuin. Alle voorzieningen zoals WiFi met dekking in de gehele haven, drinkwater en elektra zijn inbegrepen in het liggeld. Bovendien biedt de jachthaven Oranjeplaat u gratis leenfietsen en een extra grote sanitaire ruimte welke uitermate geschikt is voor mindervaliden of gezinnen met kleine kinderen. Na een dag varen kunt u in het clubhuis van een drankje genieten om het goede leven te evalueren.

Aansluitend is het prima eten in restaurant “Oranjeplaat” met een gevarieerde en betaalbare menukaart.
Voor uw boodschappen kunt u terecht in Arnemuiden op 2 km afstand van de jachthaven.

Op de haven is eveneens het scheepsreparatie/watersportwinkel en botenverhuur bedrijf “de Arne” gevestigd. We hopen u de komende jaren te mogen verwelkomen als gast, voor passanten is er eigenlijk altijd wel een ligplaats (box). Wilt u dat zeker weten, bel dan gerust even met de havenmeester. Verder kunt in onze haven tegen aantrekkelijke tarieven “overwinteren”, zowel in het water als op de kant. Uitgebreide informatie is te vinden op onze site: www.jachthavenoranjeplaat.nl