‹ Terug naar het zoekoverzicht

Oesterhaven B.V.
Zandkreekweg 8
4471 NG Wolphaartsdijk
Tel: 0113-581713
Website: www.oesterhaven.nl
Waypoint: 51º32'.93''N, 3º49'.38''E
(Direct zuid van de VM16)Wolphaartsdijk_Oesterhaven_kaart

Wolphaartsdijk - Oesterhaven

Onze slogan is: Oesterhaven, uw culinair verantwoorde thuishaven.

images/havens/wolphaartsdijk_oesterhaven.jpg

De naam zegt het al, wij vinden het belangrijk dat u als watersporter kunt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Wij kweken onze eigen oesters en mosselen in het Veerse Meer. Verder hebben wij barbecue plaatsen met loungebanken. Deze bevinden zich aan een ruim grasveld waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen, terwijl u aan het genieten bent van uw borrel of diner bij ondergaande zon. Er zijn twee restaurants en een snackbar op loopafstand. ’s Ochtends kunt u bij de nabij gelegen supermarkt versgebakken broodjes kopen.

Heeft u te weinig plek om allen aan boord te slapen of krijgt u vrienden op bezoek? Wij hebben diverse 4-persoons blokhutten op het terrein om dit op te lossen. Tenslotte hebben wij op het terrein een zeilschool (De Viking) zodat uw kinderen ook met de diverse zwaardboten of Valken kunnen varen.

U vindt ons aan het prachtige schone en zoute Veerse Meer. De Oesterhaven is de eerste jachthaven vanaf de Zandkreeksluis, de verbinding met de Oosterschelde. Sinds april 2012 is de jachthaven uitgebreid tot 153 ligplaatsen met boxen van 6 tot 18 meter. Elke ligplaats heeft een eigen elektra aansluiting en de drinkwaterslang is altijd in de buurt. Ons sanitairgebouw biedt u alle comfort. De haven is in het Veerse Meer gebouwd zodat u vanuit uw ligplaats een prachtig uitzicht heeft.

Onze havenmeesters zijn 7 dagen per week aanwezig. Voor vragen kunt u altijd terecht in ons havenkantoor. Graag tot ziens.