‹ Terug naar het zoekoverzicht

RYCB Jachthaven Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijkseveer 10
4471 ND Wolphaartsdijk
Havenmeester: Ricardo de Jager
M: +31 620 132 175
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.rycb.be

 

Wolphaartsdijk_Stichting_Jachthaven_Wolphaartsdijk_kaart

Wolphaartsdijk - RYCB Jachthaven WolphaartsdijkWelkom te Wolphaartsdijk, waar de Royal Yacht Club van België haar zeer gezellige Jachthaven heeft.

Wolphaartsdijk is een dorp gelegen aan het Veerse Meer, zeer dicht bij de sluis naar de Oosterschelde. De vaarmogelijkheden voor kleinzeilerij, motorboten, zeiljachten en motorjachten zijn hier quasi onbeperkt. De Oosterschelde is een enig natuurgebied verbonden met de Noordzee en het Noordelijke Deltagebied. De Jachthaven Wolphaartsdijk heeft circa 100 ligplaatsen en is gelegen nabij steden als het historische Goes en Middelburg, het pittoreske Veere, de Noordzeestranden en de uitgestrekte Zeeuwse polders. Uitstapjes met fiets en auto zijn prachtige belevenissen.

Op deze jachthaven heerst een gezellige, familiale sfeer. Er is een prima supermarkt (elke dag geopend) achter de dijk op een boogscheut van de jachthaven. In de onmiddellijke omgeving zijn er meerdere restaurants uit alle prijsklassen. Het clubhuis van de Watersportvereniging Wolphaartsdijk, met zijn aangename bar, is ook een aanrader. Jachtwinkel en service zijn in de onmiddellijke nabijheid van de jachthaven.