‹ Terug naar het zoekoverzicht


Passantenhaven Blankenborch
Merenborch
Vianen

 

 

Vianen - Passantenhaven Blankenborch

Vaar naar Vianen en ervaar de vrijheid van de Vrijstad

Waarom mag een bezoek aan Vianen niet ontbreken?
Vaar dit jaar naar Vianen en bezoek de historische binnenstad, wandel met een gids langs bijzondere monumenten, ga gezellig eten in één van de vele toprestaurants, bezoek bruisende activiteiten en evenementen en geniet van de gastvrijheid. Vergeet ook uw fiets en wandelschoenen niet want vanaf de passantenhaven bent u binnen 5 minuten in het groene en weidse buitengebied.

Praktische informatie voor de watertoerist De passantenhaven ligt in de binnenstad van Vianen waardoor supermarkten, restaurants, kerken, het VVV kantoor, banken en de winkels in de historische Voorstraat op loopafstand zijn. Dit geldt ook voor tandartsen, huisartsen en de politiepost. Op woensdag kunt u een bezoek brengen aan de complete en gezellige weekmarkt. Kortom; alles voor een prettig en ontspannen verblijf vindt u binnen handbereik.
TIP: Even verderop aan de Lek liggen ook de mooie havens van Lexmond en Meerkerk. Deze zijn ook het bezoeken waard.

 

Evenementen
Vianen is trots op de vele activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Het hele jaar door kunt u genieten van culinaire uitspanning, culture pareltjes, muzikale verrassingen en sportieve toppers. Kortom; Vianen heeft voor ieder wat wils en u bent van harte welkom!

Hieronder vindt u enkele evenementen, het complete overzicht vindt u op www.vrijstadvianen.nl
hele jaar                   Tentoonstelling 'Vianen Toen en Nu' in Stedelijk Museum
20 juni                      Oldtimerdag
13 september           Toneelroute
7 oktober                  Paardenmarkt