‹ Terug naar het zoekoverzicht

Passantenhaven Blankenborch
Merenborch
Vianen

 

images/havens/vianen_plattegrond.jpg

 

Vianen - Passantenhaven Blankenborch

Vaar naar Vianen en ervaar de vrijheid van de Vrijstad

Waarom mag een bezoek aan Vianen niet ontbreken?
Vaar dit jaar naar Vianen en bezoek de historische binnenstad, wandel met een gids langs bijzondere monumenten, ga gezellig eten in één van de vele toprestaurants, bezoek bruisende activiteiten en evenementen en geniet van de gastvrijheid. Vergeet ook uw fiets en wandelschoenen niet want vanaf de passantenhaven bent u binnen 5 minuten in het groene en weidse buitengebied.

Praktische informatie voor de watertoerist
In de passantenhaven ligt u kosteloos in de binnenstad van Vianen waardoor supermarkten, restaurants, kerken, het VVV-Servicepunt, banken en de winkels in de historische Voorstraat op loopafstand zijn. Dit geldt ook voor tandartsen, huisartsen en de politiepost. Op woensdag kunt u een bezoek brengen aan de complete en gezellige weekmarkt. Kortom; alles voor een prettig en ontspannen verblijf vindt u binnen handbereik. En…wat is er nu fijner om de dag te beginnen met een heerlijk vers broodje van de warme bakker en een krantje met het laatste nieuws?

 

Evenementen
Vianen is trots op de vele activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Het hele jaar door kunt u genieten van culinaire uitspanning, culture pareltjes, muzikale verrassingen en sportieve toppers. Kortom; Vianen heeft voor ieder wat wils en u bent van harte welkom! Hieronder vindt u enkele evenementen, het complete overzicht vindt u op www.vrijstadvianen.nl

t/m 30 juni                       Foto-expositie aan de Lekdijk
17, 18, 24, 25 mei             Watertheater in Fort Everdingen
30, 31 mei en 1 juni          Sleepbootdagen
9 oktober                         Paardenmarkt