‹ Terug naar het zoekoverzicht


Rotterdam Marina
Rijksboom 90
3071 AX Rotterdam
Tel: 010-4854096
VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.rotterdammarina.com

Rotterdam Marina
Midden in wereldhaven nummer 1 ligt Rotterdam Marina in de Entrepothaven op de Kop van Zuid aan de zuidoever van de Maas. Op deze bijzondere en dynamische locatie in hartje Rotterdam biedt Rotterdam Marina ligplaatsen van 5 tot 50 m met alle faciliteiten die u van een moderne jachthaven mag verwachten. Passanten zijn van harte welkom!

images/havens/rotterdam_city_marina.jpg

Omgeving
De Entrepothaven is van oorsprong een overslaghaven. Veel prachtige authentieke details uit deze tijd zijn behouden gebleven. De Kop van Zuid heeft zich nu ontwikkeld tot een moderne en bruisende locatie met rondom de jachthaven een keur aan
restaurants en gezellige terrasjes. De stad biedt een scala aan bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden, bioscopen, theaters, musea en winkels. Het centrum van Rotterdam is vanuit de jachthaven uitstekend bereikbaar: te voet over de Erasmusbrug, per watertaxi en met het openbaar vervoer. Tip: huur bij Rotterdam Marina een stoere sloep voor een aantal uur of voor een hele week! Kijk voor meer informatie op www.sloepverhuurrotterdam.nl. Rotterdam Marina ligt op het  kruispunt van diverse vaarroutes. Door de perfecte ligging zijn vele vaargebieden gemakkelijk bereikbaar: of u nu de rivieren en plassen wilt bevaren of zee kiest, het is allemaal mogelijk. De jachthaven is bereikbaar vanaf de Nieuwe Waterweg/Nieuwe Maas en ligt aan de Staande Mastroute.

Voorzieningen
Alle gemakken voor de veeleisende watersporter zijn op loopafstand beschikbaar. Zo is er een grote supermarkt die 365 dagen per jaar geopend is en zijn er diverse restaurants en terrasjes. En u kunt bij Rotterdam Marina een sloep huren om de
imposante havens te verkennen of de Maas oversteken naar het centrum. Rotterdam Marina heeft 200 vaste ligplaatsen en 50 ligplaatsen voor passanten. Douches en wastafels zijn gecombineerd in afzonderlijke badkamers voor maximale privacy.
Voor elke ligplaats is uiteraard een water- en stroomaansluitpunt beschikbaar. De steigers zijn exclusief toegankelijk voor ligplaatshouders en passanten via een modern toegangscontrolesysteem. De jachthaven beschikt over een bunkerstation. Vijf aantrekkelijke alternatieven voor één prijs Rotterdam Marina maakt deel uit van De Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand. Vaste ligplaatshouders mogen gratis en naar keuze in de zusterhavens liggen en kunnen zo hun vaargebied variëren.