‹ Terug naar het zoekoverzicht


Jachthaven Biesbosch

Nieuwe Jachthaven 20
4924 BA Drimmelen
Tel.: 0162-682249
Tel. havenmeesters: 0162-683166
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenbiesbosch.nl

 

Drimmelen - Jachthaven Biesbosch

Direct gelegen tegenover de ingang van het Nationaal Park de Biesbosch, vindt u Jachthaven Biesbosch. Een full-service jachthaven met alle gemakken voorzien en met één van de mooiste voortuinen die u kunt vinden!Vanuit de jachthaven ligt een wereld aan vaarplezier open. Vanaf ons drijvende tankstation liggen de snelvaargebieden én waterskizones op rivier de Amer binnen handbereik.
Een wat rustiger vaarkarakter? De Biesbosch biedt een groene oase. Geniet van al het moois wat de Biesbosch u biedt. Jachthaven Biesbosch is een zeer ruime familiehaven met 1400 ligplaatsen tot 20 meter aan moderne steigers. Op de haven heeft u verder alle services voorhanden die de moderne watersporter mag verwachten. Watersportwinkels, restaurants en terrassen aan het water, een beachclub met zwemstrand, de Plons & Ploeterspeeltuin met barbecueplekken en indoorspeeltuin, zorgen voor een geweldig verblijf. Maar vergeet ook ons camperpark met 18 plaatsen niet. Ook deze zijn van alle gemakken voorzien.

En vanaf 2019 vindt u Spar Enjoy in de haven. Een supermarkt met een grote food en non-food afdeling. Heerlijk verblijven dus!

Ontdek Nationaal Park de Biesbosch! Varend in het doolhof van riviertjes in de waterjungle van Nederland, vindt u de grillige kreken en wilgenbossen. Ga op zoek naar de bevers, zeearenden en ijsvogeltjes. U kijkt uw ogen uit. Vanaf rivier de Amer is er direct toegang tot de Nieuwe Merwede, de Bergse Maas en het Hollands Diep. Verschillende uitstapjes zoals Willemstad of Breda zijn vanuit onze haven dus prima te doen. Wie verder wil kan met één dag varen de Zeeuwse Delta bereiken. De ideale manier om de diversiteit van de Zuidwestelijk Delta te ervaren!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.