‹ Terug naar het zoekoverzicht

Dordrecht_WSV_Wijnhaven_logo

WSV Wijnhaven

Tel. havenmeester: 0648669038
E-mail:
havenmeester@wsvwijnhaven 
Website: www.wsvwijnhaven.nl
Ingang bij de Boombrug, tegenover de ingang van de Noord. Centrale brugbediening 078-6144242 of marifoonkanaal 74
Dordrecht_WSV_Wijnhaven_kaart

 

Dordrecht- WSV Wijnhaven

Welkom bij Watersportvereniging Wijnhaven!

Dordrecht_WSV_Wijnhaven_foto

Bent u onderweg over het water en passeert u het prachtige Dordrecht op uw route? Wilt u de volgende dag de Biesbosch verkennen? Of wilt u gewoon lekker toeven op een van de terrassen in Dordrecht en de geschiedenis opsnuiven van Hollands oudste stad? WSV Wijnhaven biedt u de mogelijkheid om met uw boot af te meren op een van de mooiste en rustigste plekjes in de oude binnenstad.

Wij beschikken over comfortabele boxen met zij-steigers, electriciteit en water. Ook kunt u voor een paar uur of een overnachting aanmeren aan de passantensteiger van 70 meter. Heel gezellig voor een verenigingstocht! In ons havenkantoor aan de Voorstraat 43 treft u splinternieuwe douches en toiletten aan. Daar is ook wifi beschikbaar. Wij verheugen ons op uw komst!

Van de Dordtse havens behoort ons liggeld tot de laagste. Wij stellen het op prijs als u even contact opneemt met de havenmeester over de beschikbare plaatsen, tel. 06-48669038, voordat u de haven invaart.
Het winkelgebied en de markt (vrijdag en zaterdag) zijn op loopafstand van de haven, evenals diverse restaurants en terrasjes met prachtig uitzicht op het drierivierenpunt. Vanuit de Wijnhaven kunt u stadswandelingen maken door een van de best bewaard gebleven historische centra van Nederland. Ook kunt u een rondvaart maken met de fluisterboot.

De Boombrug draait van 8.00 - 12.00 u, van 12.30 - 18.00 u en van 18.30 - 21.30 u.