‹ Terug naar het zoekoverzicht

WSV de Eendracht
Kerkemaat 12
3751 AH Bunschoten-Spakenburg
Tel.: 06-53126633
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvdeeendracht.nl

 

 

Spakenburg - WSV De Eendracht

WSV de Eendracht is een watersportvereniging met twee jachthavens grenzend aan het historische centrum van Spakenburg.

In het centrum met zijn vele terrasjes en winkels is het prettig vertoeven. Onze havenmeesters wijzen u graag een overnachtingsplaats aan in één van onze havens. U kunt overnachten in de gemeentelijke Museumhaven, waardoor u met uw boot in het historische centrum van Spakenburg ligt.


Ook overnachten in de gemeentelijke Museumhaven is mogelijk, waardoor u met uw boot in het historische centrum van Spakenburg ligt. Ook is het mogelijk aan te meren aan één van de beide pieren van de havenmonding waarbij u kunt genieten van het prachtige uitzicht over het Eemmeer. De pier aan uw linkerkant bij binnenvaart is met name geschikt voor passanten met kinderen, er kan een tentje worden geplaatst en er staan speeltoestellen. Onze havens zijn in 2015 en 2016 nieuw aangelegd en/of gerenoveerd en van nieuwe drijvende steigers voorzien. In onze havens vindt u 3 watertappunten, een bilge-/vuilwaterpomp en een dieselpomp. In ons nieuwe clubgebouw bieden wij u uitstekende sanitaire voorzieningen inclusief was- en droogruimte.
Het havenkantoor vindt u in ons nieuwe clubgebouw aan uw linkerhand bij binnenvaart. Voor het havenkantoor zijn 2 grote vlaggenmasten geplaatst zodat u het gemakkelijk kunt vinden. Bij aankomst kunt u zich voor een ligplaats melden bij de havenmeester in het havenkantoor. De havenmeester is telefonisch bereikbaar op 06-53126633.