‹ Terug naar het zoekoverzicht

Inter Harbour Ketelhaven

Havenkantoor:
Vossemeerdijk 23
8251 PM Dronten/Ketelhaven
Havenmeesters: 
Henri van de Laar & Tamara Voorbij
Telefoon: 0321-318237 
Mb. Havenmeesters: 06-29016667
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.interharbours.com

Ketelhaven - Inter Harbour Ketelhaven

Inter Harbour Ketelhaven is gelegen in de gemeente Dronten op een kruispunt van 5 vaarwegen naast de ketelsluis direct aan het Ketelmeer nabij de monding van de IJssel

De haven beschikt over 120 vaste ligplaatsen, passanten plaatsen en een voortreffelijk restaurant en is door zijn unieke ligging een ideale thuishaven en vertrekpunt voor exclusieve recreatie. Inter Harbour Ketelhaven beschikt over basisvoorzieningen zoals toiletten, douches, wasgelegenheid en in de nabijheid reparatie- en tankmogelijkheden.
Vanuit Ketelhaven is

het ca. ½ uur varen naar het IJsselmeer en ca. 1 uur varen naar het levendige Urk, maar ook via de randmeren naar plaatsen als Elburg of Harderwijk of over de IJssel richting Kampen. Eveneens behoort tot de mogelijkheden het Ramsdiep/het Zwarte water richting de weeribben. Vervolgens kan men naast de haven door de sluis via de Hoge of Lage Vaart richting Dronten, Biddinghuizen of Harderwijk binnendoor bereiken.

Wanneer u er de voorkeur aangeeft om in een gezellige en rustige haven te verblijven met veel route mogelijkheden moet u zeker Inter Harbour Ketelhaven aandoen.