‹ Terug naar het zoekoverzicht


Havenmeesters Friso van Zuuren en Lesley Anema heten u van harte welkom 

Jachthaven WSV Almere Haven
Sluiskade 11
1353 BT Almere Haven
Tel.: Havenmeester: 036-5317517
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvalmerehaven.nl

 

images/havens/almere_wsv_plattegrond.jpg

 

Almere - WSV Almere Haven

De jachthaven is uniek gelegen aan het Gooimeer met talloze winkels, restaurants en zelfs het openbaar vervoer naar Amsterdam op vijf minuten lopen.

 Een beschutte en rustige jachthaven met prima voorzieningen. Er zijn mogelijkheden voor kampeerders. Voor campers zijn er fraaie plekken met een mooi uitzicht op de steigers direct aan het water. Te weinig slaapplaatsen aan boord of met de sloep onderweg? Kijk op www.seintorengooizicht.nl voor een unieke overnachting. Een leuke speelplaats met speelapparaten biedt een omheind vermaak aan de kleine bezoeker, terwijl (groot) ouders heerlijk kunnen genieten op het terras van brasserie “10 Beaufort”. Kortom: ”Family fun op en rond het water”. 

Almere Haven is een dorp en dat zie je aan de unieke mix van specialiteitenwinkels, kleine familiezaken, en markt op vrijdag in het centrum, dat op slechts 500 meter van de jachthaven ligt. Jaarlijks mag dit oudste stadsdeel van Almere talloze toeristen verwelkomen. Er zijn vele mogelijkheden voor watersporters en wandelaars vinden rust en natuur in het Waterlandsebos en Kromslootpark. Bovendien is er ieder jaar het driedaagse Havenfestival in de Havenkom, waar zowel bewoners als gasten van buiten genieten van de botter races en culinaire hoogstandjes tijdens de havenkom proeverij.

De bushalte van Almere Haven maakt een tripje naar het uitmuntende centrum mogelijk. Niet voor niets is Almere voor 2018 en 2019 verkozen tot de beste binnenstad van Nederland. Mooie gelegenheid om als u een achterstand in kennis van Almere heeft deze bij te stellen. Maar uw boot (of camper) veilig achterlaten en na 5 minuten lopen rechtstreeks met openbaar vervoer naar Amsterdam is zeker ook een argument om te kiezen voor de WSV Almere Haven. www.wsvalmerehaven.nl.

Geopend:
Maart t/m november: dagelijks van 09:00 tot 17:30
Dec., jan. en febr. gesloten.