‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Deventer
Rembrandtkade 195
7412 HL Deventer
Tel.: 06-51597716
Website: www.havendeventer.nl

 

Deventer - Jachthaven Deventer

Welkom in Deventer in onze schitterende jachthaven. Deze is recent volledig vernieuwd en heeft alle moderne voorzieningen.

 


Het centrum van de Hanzestad Deventer is door de eeuwen heen volledig intact gebleven. Vanuit onze jachthaven bereikt u het authentieke centrum te voet, met de bus, met onze fietsen. Het centrum biedt verkeersvrije, gezellige winkelstraten, diverse cultuurplekken en een variëteit aan terrassen en restaurants.
Ons Grand Café biedt in de haven een gezellige bar met zitruimte en een schitterend overdekt terras. Ons Grand Café wordt gerund door professionals: Max en Nathalie heten u welkom! Uit de bescheiden menukaart kiest u aangenaam geprijsde, vers bereide hoofdschotels.

Passanten
Passanten zijn van harte welkom. We houden minstens 30 plaatsen voor u vrij: boxen van 6 meter tot 17 meter, en enkele kopsteigers voor grotere schepen. Per nacht betaalt u € 1,50 of € 1,80 per meter liggeld, dat is inclusief drinkwater, stroom, douchen en wifi. Daarnaast vraagt de gemeente u per nacht € 0,50 per persoon toeristenbelasting af te dragen. Als u langer blijft en/of met meer schepen komt doen wij graag iets van de prijs af: kijk voor de dan geldende prijzen op onze website www.havendeventer.nl

Seizoenen
U kunt het hele jaar bij ons terecht voor een overnachting. Van 1 mei tot 1 september zijn we volledig geopend. In de maanden april en september zijn de openingstijden van ons Grand Café annex havenkantoor aangepast. Wilt u voor de volgende ochtend vers brood bestellen? in het hoogseizoen geen probleem: kijk op onze website bij ‘Brood bestellen’.

We ontmoeten u graag in onze Deventer jachthaven!