‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Deventer
Rembrandtkade 195
7412 HL Deventer
Tel.: 06-51597716
Website: www.jachthavendeventer.nl

 

Deventer - Jachthaven Deventer

Welkom in onze prachtige Hanzestad Deventer én Jachthaven Deventer.

 


Het middeleeuwse centrum van Deventer (768) is nog volledig intact. Het stadscentrum biedt verkeersvrije, gezellige winkelstraten, diverse cultuurplekken, prachte oude huizen en straatjes. Met een variëteit aan terrassen en restaurants. Te voet bent u er in 25 min. De bushalte (lijn 3) is op 3 min lopen van de jachthaven. Of neem een van onze 10 gratis! leenfietsen mee.

Havenmeester
Onze havenmeester Max en zijn vrouw Nathalie staan altijd  voor u klaar. Zowel om uw lijntje aan te pakken als ook in hun prachtige Grand Café “Windkracht 7”. Gehuisvest in ons mooie clubschip van de Zeil- en Motorbootvereniging Deventer, waarin zich ook het havenkantoor bevind.

Passanten
U kunt afmeren aan de meldsteiger en melden bij het clubschip of bellen met Max (0651597716). Voor passanten met jachten van 6 meter tot 17 meter zijn er permanent 30 vrije ligplaatsen
beschikbaar. Aan de kopsteigers kunnen enkele jachten vanaf 20 m liggen. Per nacht betaalt u € 1,80 per meter (inclusief drinkwater, stroom, douche en wifi) plus € 0,50 per persoon toeristenbelasting. Als u langer blijft en/of met meer schepen komt hebben wij aantrekkelijke kortingsregelingen. U kunt het hele jaar bij ons overnachten.
Zie voor alle informatie: www.jachthavendeventer.nl

Grand Café Windkracht 7

Windkracht 7 heeft een gezellige bar. Op de menukaart staan aangenaam geprijsde en altijd vers bereide maaltijden. Windkracht 7 heeft een schitterend overdekt terras aan het water, van waaruit u volop geniet van het uitzicht over de IJssel en de zonsondergang. Gedurende de schoolvakanties is Windkracht 7 iedere dag geopend en hebben ze dagelijks vers gebakken brood voor aan boord.

Speciale voorzieningen
Wij hebben de Blauwe Vlag! Een internationale milieu-onderscheiding dat onze jachthaven schoon en veilig is. Een brandstof pompstation is op 100 m afstand.

Wandelen en recreëren
Onze haven ligt in een nevengeul en aan de oevers zijn ruime stranden aanwezig. Kinderen en dieren kunnen hier heerlijk spelen en zwemmen. Langs onze jachthaven lopen leuke wandelroutes naar naburige kastelen. Wij ontmoeten u graag in onze Deventer Jachthaven !