‹ Terug naar het zoekoverzicht

images/havens/Hasselt - de molenwaard.jpg


Hasselt - De Molenwaard
Van Nahuysweg 151
8061 EZ HASSELT

Tel.: 038 - 477 16 51
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.molenwaard.nl

images/havens/Hasselt_de_molenwaard.jpg

Hasselt - De Molenwaard

Aan de rand van de historische hanzestad Hasselt bevindt zich jachthaven ‘de Molenwaard’, een perfect uitgeruste haven, waar alles te vinden is wat u nodig heeft.

images/Hasselt_de_molenwaard_sfeerfoto2.jpg


De jachthaven telt 300 ligplaatsen en beschikt over een groot aantal boxen tot circa 17 meter. De brede steigers zijn verlicht en liggen op maximaal 250 meter van een toiletgebouw. 
De haven is voorzien van water- en elektriciteitsaansluitingen en een diesel- en benzinepomp. In het havenkantoor met verwarmd toiletgebouw is een wasserette aanwezig. Het havenkantoor beschikt over een verkooppunt voor watersportartikelen. Voor overige inkopen, of een hapje of drankje kunt u terecht in het centrum van Hasselt.
We hebben de beschikking over 2 trekkershutten, een kampeerveld en camperplaatsen. Jachthaven ‘de Molenwaard’ heeft een overdekte winterstalling van ca 2250 m2, en een buitenstalling van 1250 m2. Schepen kunnen met staande mast op het droge gezet worden. Ook kunnen service werkzaamheden uitgevoerd worden.

Hasselt is een ideale startplaats voor korte en lange vaartochten. De omgeving is zeer afwisselend. Via het Zwarte Water is er een directe verbinding met het IJsselmeer, de Vecht, de IJssel en het bekende vaargebied in Noord-West Overijssel, met plaatsen als Blokzijl, Giethoorn en Steenwijk. Op ongeveer 10 km ligt Zwolle, de Overijsselse hoofdstad, waar u vanaf het Zwarte Water de IJssel op kunt varen.

Wij heten u van harte welkom!