‹ Terug naar het zoekoverzicht
Zwartsluis - Jachthaven De Kranerweerd
Het Oude Diep 5-7
8064 PN Zwartsluis
Tel.: 038-3867351
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kranerweerd.nl

 images/zwartsluis_de_kranerweerd.jpg

 

Zwartsluis - Jachthaven De Kranerweerd

De perfecte uitvalbasis op het water.

Jachthaven de Kranerweerd is een gezellige, centraal gelegen jachthaven in Zwartsluis. Dankzij haar perfecte ligging, levendige karakter en grote faciliteitenaanbod is deze jachthaven de perfecte uitvalsbasis op het water! U kunt hier terecht U kunt hier terecht voor één overnachting en ook voor een verblijf van een aantal dagen.

Alles wat u nodig heeft binnen handbereik
Tijdens uw verblijf bent u verzekerd van een mooie ligplaats aan een drijvende steiger (nieuw 2019/2020). De haven beschikt over sanitaire voorzieningen (seizoen 2020 nieuw sanitair met ‘eigen badkamer’), wifi, een wasserette, speeltuin voor de kinderen, een tankstation en een steiger met groenstrook, waar u eventueel een tentje kunt opzetten. Uw boot kan ook overdekt liggen en in de winter op de wal of in een loods. Bovendien kunt u na een dag varen heerlijk genieten van een heerlijk diner bij Eetcafé 't Kraantje, met een prachtig terras aan het water, zie www.tkraantje.nl

Aansluitingen & voorzieningen
Elke ligplaats heeft een eigen stroompunt en op elke steiger zijn watertappunten, reddings- en blusmaterialen en een zwemtrap aanwezig. Verder beschikt de jachthaven over twee sanitair gebouwen (waarvan één met badkamers) en heeft u bij het servicestation de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen, en vuilwater en bilgewater af te voeren.

Verken de levendige omgeving
Met de gratis watertaxi bent u binnen enkele minuten in het centrum van Zwartsluis waar u uitgebreid boodschappen kunt doen bij de bakker, slager, visboer en supermarkt. Even lekker de  gezelligheid opzoeken doet u bij één van de vele cafés, terrassen of eetgelegenheden die het dorp rijk is. Voor een dagje uit met de boot zijn de Hanzesteden Hasselt, Zwolle en Kampen een échte
aanrader. Vooral de schitterende Weerribben-Wieden en het bekende Giethoorn niet te vergeten. Genoeg te verkennen dus!

Extra services
Jachthaven De Kranerweerd is een full-service haven met een eigen technische dienst voor al uw reparatie- en inbouwwerkzaamheden en het bestellen van onderdelen. Jachthaven De Kranerweerd werkt ook nauw samen met diverse bedrijven op het gebied van jachtonderhoud, jachtbetimmering en jachtschilderwerk. En ook uw boot van binnen en buiten laten schoonmaken, het teakdek reinigen enz., behoort tot de mogelijkheden. Dat betekent dat u voor álle werkzaamheden op- en rondom uw boot bij De Kranerweerd terecht kunt!

Extra services
Naast een gewone jachthaven is De Kranerweerd ook een fullservice jachtcentrum met een eigen technische dienst. Jachthaven De Kranerweerd werkt samen met diverse bedrijven op het gebied van jachtmakelaardij, jachtonderhoud, refits, en spuitwerkzaamheden. Dat betekent dat u voor álle werkzaamheden op- en rondom uw schip bij De Kranerweerd terecht kunt.


Vragen of reserveren?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact op!