‹ Terug naar het zoekoverzichtVan der Rest Nautic Marina
Veerhaven 3
4485 PL Kats
Tel: 0031(0)113-600270
Mob: 06-22409029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vdrest.nl

 

Kats_Van_Der_Rest_Nautic_Marina_kaart

Kats - Van der Rest Nautic Marina

Kats_Van_Der_Rest_Nautic_Marina_foto

Van der Rest Nautic Marina is een kleine Jachthaven centraal gelegen aan het Nationaal park de Oosterschelde, zodat er een grote variatie aan vaartripjes gemaakt kunnen worden.

De haven, die van verre is te herkennen door de beeldbepalende immense portaalkranen, is ruim van opzet; zeilen strijken en hijsen binnen de havenkom is mogelijk. Er wordt volop gezwommen in de haven, door het getijde wordt het water goed ververst.

Op de haven bevindt zich zeilmakerij Lion Sails/Pink Sails, Jachtmakelaardij Kats, C-Masters Vaarinstructie en ons eigen jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic, voor al uw onderhoud en reparaties. Tevens biedt de haven royale, beveiligde stallingfaciliteiten binnen (vorstvrij) en buiten.

Kats met zijn idyllisch kerkje ligt op vijf minuten lopen, het is een klein dorpje met ca. 400 inwoners waarvan relatief veel kunstenaars. Voor overige voorzieningen kunt u bij de jachthaven fietsen gebruiken; In ca. 20 minuten bent u dan, langs een landelijke route, in Kortgene of Colijnsplaat waar een supermarkt, bakker en slager etc. zijn.  

Remon en Erik heten u van harte welkom.