‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachthaven J. de Groot Aquaservice BV
Lithoijensedijk 46
5396 NG Lithoijen
Tel.: 0412-482439
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscjandegroot.nlLithoijen - Jachthaven J. de Groot Aquaservice BV

Onze haven met 300 ligplaatsen is gesitueerd in een groot watersportgebied net boven sluis Lith, in een oud afgesloten gedeelte van de Maas in het plaatsje Lithoijen (gemeente Oss). 

Met jachthaven J. de Groot als thuisbasis heeft u een prima uitgangspunt om een leuke dagtocht te maken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dichtbij de haven te blijven en een heerlijke lunch met een lekker drankje te nuttigen bij de geheel  vernieuwde Bar Bistro “De Loswal” met een gigantisch buitenterras welke een prominente plaats op ons haventerrein inneemt. De haven is voorzien van een botenlift waar tot 30 ton gelift kan worden, vervolgens kan uw boot in de binnen- of buitenstalling geplaatst worden of voor complete schilderwerken in de schilderhal, waar uw boot op professionele wijze geschilderd wordt. Ook beschikken wij over een werkhal die u per dag kunt huren om uw eigen werkzaamheden uit te voeren.

Op de haven is een zeilmakerij gevestigd met een werkplaats aan het water, waar u de boot naast kunt afmeren. Voor technisch onderhoud en reparatie kunt u terecht bij het reparatiebedrijf op ons terrein voor werkzaamheden aan uw in- of outboard motor van alle merken. Verder is de haven voorzien van een zeer ruime parkeergelegenheid waarbij u de auto praktisch tot bij de boot kunt rijden. Alle steigers zijn voorzien van water en 16-Ampere elektra aansluiting en de haven is voorzien van Wifi. Voor ligplaatshouders is het gebruik van de helling gratis.Misschien dat wij u een keer mogen verwelkomen!