‹ Terug naar het zoekoverzicht

images/havens/zaandam_w_v_bruynzeel.jpg


Zaandam - WV Bruynzeel
WV Bruynzeel
Sluispolderweg 51A
1505 HJ Zaandam
Tel.: 075-6176133
Havenmeester: 06-51000192
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.bruynzeelhaven.nl

images/havens/zaandam_w_v_bruynzeel_plattegrond.jpg

Zaandam - WV Bruynzeel

Direct aan het Noordzeekanaal, op de grens met Amsterdam, bevindt zich de verenigingshaven van WV Bruynzeel. In 1971 opgericht als onderdeel van de Bruynzeel Personeelsvereniging.

images/havens/zaandam_bruynzeel_sfeer.jpg

Op het havenhoofd wappert de vlag met daarin het logo van de Arend, naam en logo van de Bruynzeel stoomtimmerfabriek, welke mooie herinneringen oproept aan de warme band die onze vereniging lange tijd had met de Bruynzeel bedrijven. Onze haven heeft een kleine 50 boxen (lengte 10-13 meter) en biedt nagenoeg altijd ruimte voor passanten. Vaak is er plaats aan een van onze kopsteigers, waar vandaan u een fraai uitzicht heeft over het Noordzeekanaal, met de haar passerende (cruise) schepen. Op de steigers zijn elektra, drinkwater en wifi beschikbaar. De haven beschikt voorts over eenvoudige douches en toiletten. Het passantentarief is inclusief het gebruik van deze faciliteiten. Gaat u langer van boord, dan hebben we voor u een gereduceerd liggeld.

images/havens/zaandam_bruynzeel.jpg

Mocht u geïnteresseerd zijn in een vaste ligplaats en wilt u zich daarbij ook inzetten voor de vereniging, dan kunnen wij u een plaats aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Tussen de steigers bevindt zich ons clubgebouw, een prachtig verbouwde ark waar u als u de bel hoort klingelen van harte welkom bent op de koffie. Een interessante bijkomstigheid is de brakheid van het Noordzeekanaal, waardoor de haven zeer geschikt is als winterstalling in het water. Op een kwartiertje lopen ligt busknooppunt “De Vlinder” met uitstekende verbindingen naar Amsterdam en Zaandam. De haven kan dankzij haar ligging prima fungeren als springplank naar zowel zoet als zout.

Graag tot ziens in onze haven!

images/havens/zaandam_bruynzeel.JPG