‹ Terug naar het zoekoverzicht

Uitgeest - Jachthaven Uitgeest
Lagendijk 7
1911 MT Uitgeest
Tel.:0251-312315
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachthavenuitgeest.nl


 

Uitgeest - Jachthaven Uitgeest

Aan het schitterende Noord-Hollandse Uitgeestermeer vindt u Jachthaven Uitgeest. Een aangename, moderne en groene jachthaven op een prachtige locatie, die eenvoudig te bereiken is vanaf de A9.

Wilt u genieten op het water en beschikken over andere mogelijkheden ter ontspanning en recreatie? Dan is Jachthaven Uitgeest dé ideale plek om aan te leggen! Het is goed vertoeven in een mooie en veilige omgeving met veel duurzame havenfaciliteiten en dicht bij het strand. Jachthaven Uitgeest biedt onder andere:
• 400 ligplaatsen
• Camperplaatsen aan het water
• Twee moderne toiletgebouwen
• Gratis koud en warm water
• Een wasserette
• Een helling
• Leenfietsen
• Een kantine als uitvalsbasis bij slecht weer
• Een havenmeester, die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Totaalterrein voor watersporters
Jachthaven Uitgeest ligt in het recreatiegebied Alkmaarderen Uitgeestermeer, tussen Alkmaar en Haarlem. De haven maakt onderdeel uit van Watersportcentrum Uitgeest. Op het terrein zijn verschillende ondernemingen te vinden, die allen bijdragen aan watersport, recreatie en vrijetijdsbesteding. Wilt u bijvoorbeeld de omgeving ontdekken? Bezoek dan het VVVagentschap bij Lekker aan de Haven voor aantrekkelijke routes! 

U kunt natuurlijk direct een fiets huren. Vraag vooral naar de beschikbare arrangementen en neem bijvoorbeeld een volledig verzorgde picknickmand mee op uw tocht. Bij Lekker aan de haven kunt u terecht voor een heerlijk broodje of een wisselende daghap. Bij het sfeervolle Bistro ’t Schippersrijk heeft u de keuze uit smakelijke à la carte lunch- en dinergerechten. Blue Peter Watersport, Zeilmakerij De Weers en Fijntimmerwerk Jelle Eiling helpen u wanneer uw boot onderdelen, service of reparatie nodig heeft. Bij Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer kan iedereen zeil- of surflessen volgen en een boot huren. Wilt u een feestje vieren? Ook dat kan op het terrein van de jachthaven. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst!

Van alle gemakken voorzien Dankzij alle faciliteiten op het terrein, is Jachthaven Uitgeest ook zeer geschikt voor gezinnen. U kunt varen, fietsen, feesten, eten, vakantie vieren, het strand of zwembad bezoeken, culturele en historische uitstapjes ondernemen en activiteiten van de jachthaven bijwonen. Tot slot biedt de MeerParel luxe, gezinsvriendelijke vakantiewoningen op het terrein. Kortom, u kunt uw bezoek aan Jachthaven Uitgeest naar eigen wens inrichten. Zo bent u van alle gemakken voorzien!