‹ Terug naar het zoekoverzicht

images/schagen_w_s_v_jan_van_ketel_plattegrond.jpgSchagen - WSV Jan van Ketel
Wingerdstraat 21
1741 TP Schagen
Telefoon: 06-14 556 367
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wsvjanvanketel.nl

Schagen - WSV Jan van Ketel

Op zoek naar een mooie en gezellige ligplaats in de Kop van Noord-Holland?


images/havens/schagen_w_s_V_jan_van_ketel_sfeerfoto.jpg

Jachthaven WSV Jan van Ketel is dé passantenhaven voor de watersport in Schagen. Voor een kort of lang verblijf, de aantrekkelijke haven biedt alle faciliteiten! De haven ligt op loopafstand van het historisch centrum van Schagen. Een gezellige stad waar het gehele watersportseizoen tal van evenementen worden georganiseerd. Naast de interessante wekelijkse markt is een bezoek aan de vele musea een bezoek meer dan waard.

Maar ook de supermarkt is letterlijk om de hoek! De website van WSV Jan van Ketel toont het meest actuele aanbod in de stad. De haven, gelegen aan de idyllische vaart Stolpen-Kolhorn, is een uitstekende uitvalsbasis voor uitdagende fietstochten langs historische dijken en door authentiek polderlandschap. De vereniging beschikt over enkele fietsen en een 5 tal kano's welke voor passanten kosteloos ter beschikking zijn.
Even naar het westen fietst u al snel door de Noord-Hollandse Duinen richting het populaire witte strand. Het aantal zonneuren zal u verbazen! 

In dé passantenhaven van Schagen wordt u graag ontvangen door de vrijwilligers van de vereniging, de vriendelijke havenmeesters. Zij heten u van harte welkom en wijzen u met alle plezier de weg in de haven en de omgeving. De aantrekkelijke haven met prachtige nieuwe kades en groene weiden biedt u bovenal de ruimte om lekker tot rust te komen. Heerlijk! Elke 4e overnachting is gratis (excl toeristenbelasting)!