‹ Terug naar het zoekoverzicht

Haarlem - Passantenplekken aan het Spaarne

Havenkantoor     
Spaarndamseweg 1 
2022 EG Haarlem
Tel.023 – 531 0904
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.haarlem.nl

Brugbediening:
Marifoonkanaal 18
Waarderbrug: 023 – 532 2939 

Haarlem - Passantenplekken aan het Spaarne

Welkom in Haarlem!

images/havens/haarlem_passantensteiger.jpg

 

Haarlem heeft een monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en musea. Het gezellige centrum biedt volop bijzondere winkels, restaurants, cafe’s en terrassen. Het Spaarne stroomt met zijn S-vormige krul al eeuwen door de stad.

Passanten kunnen op vele locaties afmeren aan de kade of een steiger. Veel locaties zijn voorzien van elektra-automaten en op diverse punten kunt u water innemen. Op drie locaties is er douche- en toiletgelegenheid.

In Haarlem is er havengeldplicht voor passanten. Dat geldt zowel voor doorvaart als verblijf. Dit kan voldaan worden op het Havenkantoor, (tijdens kantooruren) en bij de brugwachters in de stad. Voorkeur Pin-Creditcard-Visa/Mastercard betaling, of bij de drie betaalautomaten. De informatie hierover kunt u vinden in de folder “OP EN AAN HET WATER’. Deze folder is gratis mee te nemen vanaf het Havenkantoor en bij de Melkbrug.

Deze folder is ook te bekijken via de website van Haarlem Marketing: www.haarlemmarketing.nl. Digitaal betalen is ook mogelijk via Park-line: www.park-line.nl/water/varen-in-haarlem. We zien uit naar uw komst en hopen u in Haarlem te mogen begroeten.