‹ Terug naar het zoekoverzicht

    Akersloot_Alkmaarse_Roei-_en_Zeilvereniging_havenmeester

Akersloot - Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging

Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging
Klaas Hoornlaan 1
1921 BM Akersloot
Havenmeester: Roel Beuse
Tel. 0251-313920
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.arzv.nl

 

Akersloot_Alkmaarse_Roei-_en_Zeilvereniging_kaart

Akersloot - Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging

De jachthaven van de Alkmaarse Roei- en Zeilvereniging (ARZV) is gelegen aan de noordwest kant van het Alkmaardermeer.

images/havens/akersloot_a_r_z_v_.jpg

Het is een gezellige en levendige verenigingshaven met moderne voorzieningen en biedt plaats aan ruim 500 boten in het water en op de wal. Vanuit de jachthaven worden veel activiteiten (zeillessen en lokale en nationale zeilwedstrijden) georganiseerd. Passanten zijn van harte welkom. Sinds 2010 voert de haven de zogenaamde “ Blauwe Vlag “, het kwaliteitskeurmerk voor veiligheid en milieu.

Voorzieningen
Alle steigers in de jachthaven zijn voorzien van elektra, water en gratis Wifi. Het hoofdgebouw bevat een mooie toilet- en doucheruimte, invalidentoilet en stortplaats voor chemische toiletten. De jachthaven is verder voorzien van een botenkraan (8 ton) en twee trailerhellingen. Aan de buitenzijde van de jachthaven is er een aparte steiger voor het tanken van brandstof (diesel/benzine) en zijn propaangasflessen te koop. Tevens vindt u daar de vuilwaterpomp en de pomp voor bilgewater.

Café- restaurant De Roef
Ons café en restaurant ‘De Roef ‘ ligt mooi centraal in de jachthaven. Geniet van een hapje en een drankje op het gezellige terras met uitzicht op de haven. U kunt hier ook terecht voor een heerlijke lunch en diner. Van juni t/m augustus is De Roef dagelijks geopend, de andere maanden van het seizoen is de De Roef in het weekend geopend.

Kinderen
Voor de kinderen is er een speelplaats met onder andere schommels, klimtoestellen, een voetbaldoel en een basketbalbasket aanwezig.

Omgeving
Het dorp Akersloot ligt zeer nabij de jachthaven. Alle winkelvoorzieningen (o.a. supermarkt, warme bakker, slager en viswinkel) liggen op loopafstand. De mooie omgeving van de jachthaven biedt voldoende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten door het Noord-Hollands landschap en natuurlijk naar het strand aan de Noordzee.

images/havens/akersloot_a_r_z_v.JPG

Akersloot_De_Roef_advertentie