‹ Terug naar het zoekoverzicht

Kempers Watersport
Herenweg 100
1431 GX Aalsmeer (bij Leimuiden)
Tel.: 0172-503000
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kemperswatersport.nl

 

Aalsmeer - Jachthaven Kempers Watersport

Onze jachthaven in Aalsmeer (bij Leimuiden) biedt modern uitgeruste en gezellige ligplaatsen met alle mogelijke faciliteiten. De unieke locatie maakt de haven een ideale stek.

Wij hebben in totaal ongeveer 500 ligplaatsen, waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat water- en stroomvoorzieningen. Met een restaurant aan het water, scheepsmakelaardij voor zowel nieuwe als gebruikte boten, een watersportwinkel met accessoires en watertoys, de verhuur bijvoorbeeld SUP -uitrustingen vindt u via ons altijd zorgeloos uw weg in de watersport. Kent u dat gevoel? De hele dag heerlijk op en rond het water geweest zijn en dan die domper van weer naar huis moeten? Dat hoeft nu niet meer want wij hebben Aquacabins bij ons in de haven. Compleet ingerichte cabins, met een huiskamer, (dak-) terras, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer die letterlijk op het water liggen en ervoor zorgen dat uw weekend als een week en uw week als een maand vakantie voelen. Zoekt u een ligplaats in Aalsmeer/
Leimuiden, direct aan de Westeinderplassen? Wij hebben voor u de perfecte ligplaats in onze jachthaven. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan ons havenkantoor. Of loop gezellig even bij ons binnen!

Ook voor vrijwel alle mogelijke andere diensten met betrekking tot bootstalling, reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Kempers Watersport heeft ruimte voor jachten tot circa 20 meter en beschikt over een botenlift met een capaciteit tot 40 ton.