‹ Terug naar het zoekoverzicht

 

Adres gegevens haven:
Jachthaven Dragt
Stommeerweg 72
1431 EX  Aalsmeer
Tel: 0297-324464
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jachthavendragt.nl

 

Adres gegevens winkel:
Watersportservice Dragt
Stommeerweg 72
1431 EX  Aalsmeer
0297-366781
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dragtwatersport.nl

 

 

 

Aalsmeer - Jachthaven Dragt

Jachthaven Dragt is de oudste particuliere jachthaven van Aalsmeer. De beschutte haven biedt u alle wenselijke faciliteiten voor een aangenaam en rustig verblijf.

De havenmeester maakt u met alle genoegen wegwijs op het haventerrein. De steigers van Jachthaven Dragt zijn breed en 's avonds volop verlicht. De ligplaatsen zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en een watertappunt is altijd in de nabijheid. Alle ligplaatsen hebben een zijsteiger, waardoor het opstappen op uw schip eenvoudig en veilig is. De jachthaven is centraal gelegen in Aalsmeer. Op ongeveer 5 minuten loopafstand bevinden zich twee winkelcentra.

 

Watersportwinkel
In de watersportwinkel vindt u het vertrouwde assortiment met 270m² watersportartikelen. Daarnaast is Watersportservice Dragt zich meer gaan toeleggen op de techniek van uw boot met o.a. accu's, motoronderdelen, pompen, koeling, verwarming, navigatie- en communicatieapparatuur. In de winkel kunnen zij u daarnaast vakkundig advies geven op het gebied van beslag, verfproducten en zeilkleding. In de zomer en winter kunt u hier terecht voor het exclusieve merk Dubarry Watersport en Outdoor zij hebben o.a. schoenen, laarzen en kleding.

Sloepverhuur
Bent u benieuwd naar de smalle slootjes van de Westeinder plassen? Bij ons kunt u een Van Wijk 621 sloep huren, waarmee u ook tussen de honderden eilanden kunt varen.

Restaurant
Een heerlijk stukje vis aan het water. In de zomer is het grote verwarmde terras aan de haven zes dagen per week open. De specialiteit van het restaurant is vis maar natuurlijk is er ook vlees verkrijgbaar.