‹ Terug naar het zoekoverzicht

Loosdrecht - Recreatiecentrum Mijnden
Recreatiecentrum Mijnden 
Bloklaan 22a 
1231 AZ LOOSDRECHT

  
Martijn van Hooijdonk


Jaap Schilder 

Tel.: 06-54901782 / 0294-233165
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.mijnden.nl

images/Loosdrecht Mijnden.png

 

Loosdrecht - Recreatiecentrum Mijnden

De veelzijdige omgeving van de Loosdrechtse Plassen betekent vermaak voor iedere watersporter; van zwemmen, kanoën, en zeilen tot waterskiën.

images/Loosdrecht Mijnden Foto.jpg

De romantische Vecht met haar statige buitenhuizen en kastelen, vormt een schitterend decor voor een onvergetelijke vaartocht. Gelegen aan de rivier de Drecht, de verbinding tussen de Vecht en de Loosdrechtse Plassen, biedt Recreatiecentrum Mijnden twee modern ingerichte jachthavens met een totale capaciteit van 350 ligplaatsen.

De steigers zijn voorzien van elektriciteit, verlichting en wateraansluitingen. Voor uw boot is een trailerhelling en een 20-tons botenlift beschikbaar en op onze milieusteiger staat een vuil- en bilgewaterpomp opgesteld. U kunt gebruik maken van de verwarmde sanitaire voorzieningen.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt aanwezig en in restaurant Het Drechthuis kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Ook als passant bent u van harte welkom en kunt u van alle faciliteiten gebruik maken. Ook voor een dagje varen in de omgeving is Recreatiecentrum Mijnden een ideale startlocatie. Wij beschikken over een trailerhelling en ruim voldoende parkeergelegenheid. In de wintermaanden bieden wij tevens de mogelijkheid voor winterstalling van uw boot.