‹ Terug naar het zoekoverzicht

Jachtservice Breukelen de Vechtstreek
Oud Loosdrechtsedijk 141a
1231 LT Loosdrecht
Tel.: 035-5779508
Fax: 035-5828970
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jachtservicebreukelen.nl

 

images/Loosdrecht.jpg

Loosdrecht - Jachtservice Breukelen

Op zoek naar een ligplaats in Loosdrecht? Jachtservice Breukelen biedt één van de mooiste jachthavens van Loosdrecht, met een directe toegang tot de ‘Eerste Plas’.

De full-service jachthaven beschikt over ruim 98 ligplaatsen direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen. De haven kenmerkt zich als sloepenhaven, maar biedt ook plaats voor grote schepen vanaf 9 meter. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van een overdekte ligplaats in diverse boatsavers.

Moderne nieuwe full-service jachthaven
Onze moderne haven is geheel vernieuwd en opnieuw ingedeeld. De grote ligplaatsen beschikken over walspanningen wateraansluitingen. Naast de vernieuwde ligplaatsen biedt de jachthaven ook een sanitaire voorziening met toiletten en douches. Voor ligplaatshouders zijn parkeerplaatsen op het haventerrein beschikbaar. De jachthaven is voorzien van LEDoriëntatie verlichting, wat een moderne uitstraling geeft en u zowel vanaf het water als op de steiger naar uw ligplaats leidt. Tevens bieden wij een hijsfaciliteit tot 3 ton met een afspuitplaats.

Jachtservice en Vetus Center Midden Nederland
Wij verzorgen het scheepsonderhoud in eigen haven, omringende havens en watersportverenigingen. Om onze service nog completer te maken, bieden wij een watersportwinkel met diverse onderhoudsproducten voor uw schip, en een ruim assortiment Vetus producten.

Winterstalling
Voor de winterstalling bieden wij stalling op de kade, in het water of overdekt in een loods. De full-service winterstalling wordt in pakketvorm aangeboden, inclusief onderhoud en winterklaar maken. Kortom, geheel beheer van uw schip in onze handen.