‹ Terug naar het zoekoverzicht 

  


W.S.V. De Vecht
Hoogstraat 72
1381 VV Weesp
Tel.: 0294-412700
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.wsvdevecht.nl

 

images/Weesp plattegrond goede.jpg

Weesp - W.S.V. De Vecht

Na een tochtje over de Vecht is het mooi afmeren in de gemoedelijke haven van W.S.V. de Vecht in Weesp.

images/w_s_v_de_vecht.jpg

De haven bevindt zich nabij het centrum van het karakteristieke vestingstadje met haar historische gebouwen. Weesp is centraal gelegen tussen Amsterdam en het Gooi en het NS-station is op loopafstand bereikbaar. Prachtige fiets- en wandelroutes treft u aan in de onmiddellijke omgeving van de jachthaven. De haven is van alle gemakken en faciliteiten voorzien.

Een gezellig clubhuis met terras waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Ook voor de kinderen is een mooie speelgelegenheid in de directe omgeving aanwezig. Of u nu met een klein of groot schip onze haven bezoekt, onze havenmeester zal u, voor zover het in zijn vermogen ligt, een passende ligplaats toewijzen en u verder informeren over alle mogelijkheden.

Gedurende de maanden oktober/november tot en met maart is het mogelijk uw schip in onze haven te laten overwinteren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer R. Willemsen (bestuurslid Haven) op telefoonnummer +31(0)294-750420. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.wsvdevecht.nl. contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 0294-412700. Weesp en de haven van W.S.V. de Vecht zijn een bezoek meer dan waard. Wij hopen u op uw vaartocht over de Vecht te mogen begroeten in onze jachthaven.

U bent van harte welkom!