‹ Terug naar het zoekoverzichtZeedijk 2
1154 PP  Uitdam
Tel.: 088-0708112
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.europarcs.nl/vakantieparken/
resort-poortvan-amsterdam

 

Uitdam - Haven Resort Poort van Amsterdam

Haven Resort Poort van Amsterdam biedt totaalbeleving

Dat mooie vergezicht over het water, dat biedt elke haven. Maar je ogen laten genieten, al zittend op een comfortabele fauteuil met zachte kussens…nee, dat toch niet. En de ogen laten genieten en tegelijkertijd de maag verwennen ook niet. De haven van Resort Poort van Amsterdam is namelijk verrijkt met een restaurant, De Heerlijckheyd, dat in korte tijd naam heeft gemaakt in de regio Waterland in Noord-Holland.

Het restaurant onderscheidt zich met streekproducten, waarbij de zalm in dit geval ook het neusje van de zalm is. Deze zalm wordt besteld bij Rokerij Smoking. Dit ambachtelijke bedrijf rookt de zalm zelf waarbij een marinade is ontwikkeld om de zalm een bijzondere en unieke smaak te geven. Voor het restaurant is hierbij gekozen om de zalm te marineren in Enkhuyser Bitter en VOC-kruiden. Kortom, ook in uw eten herleeft de Gouden Eeuw van de Zuiderzeeplaatsen.

Je kunt er echter meer dan alleen lekker eten in het restaurant of bij een aangename temperatuur genieten op het terras met uitzicht over de haven en het Markermeer. De ruimte wordt ook benut voor Hollandse avonden, ‘Crazy piano’s’, dj-nights en nog veel meer entertainment. Daarnaast is het ook mogelijk een deel van het terras of restaurant te reserveren voor besloten groepen om een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement te vieren.

De haven zelf kent 170 ligplaatsen en ligt er goed bij, omdat hij in 2016 nog grotendeels is gerenoveerd. De ruime diepgang maakt hem bovendien geschikt voor zowel historische als moderne schepen.