‹ Terug naar het zoekoverzichtMaastricht Marina

Hogeweerd 20
6229 AM Maastricht
Tel.: 06-46412289
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.maastrichtmarina.nl
Maastricht - Maastricht Marina

Maastricht Marina: Luxe jachthaven in een mooi stukje Nederland.De schitterende ligging maakt Maastricht Marina ideaal voor een korte vakantie of een langer verblijf. De jachthaven beschikt over 200 ligplaatsen tot een lengte van 25 meter. De zeer ruime inrichting van de haven maakt manoeuvreren eenvoudig en garandeert een comfortabele ligplaats. Alle gasten kunnen gratis gebruikmaken van het moderne sanitair, WIFI en de drinkwatervoorziening op de steigers. Een goed restaurant ligt op 5 minuten loopafstand.

Watertaxi naar het centrum
Vanuit de haven brengt de watertaxi u tijdens het zomerseizoen naar het centrum van bruisend Maastricht. Deze stad heeft het allemaal. Cultuur én natuur. Historische panden én hippe designwinkels. Gezellige terrassen én chique restaurants. Ook met de fi ets en de bus is het centrum, op 3 KM afstand, snel bereikbaar.

Overnachten op het water (voor gasten zonder boot)
De haven biedt unieke overnachtingsmogelijkheden op het water in een authentieke tjalk of moderne Bootlodges.

Fietsen en wandelen in het Limburgse heuvelland
Waan u in het buitenland: glooiende groene hellingen, uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes afgewisseld met karakteristieke dorpjes. Maak heerlijke fiets- en wandeltochten en geniet van bourgondisch Limburg

Nautische toegangspoort tot België en Frankrijk
Maastricht Marina is de ideale uitvalsbasis om de mooie Belgische en Franse vaarwateren te ontdekken