‹ Terug naar het zoekoverzicht

Maasbracht - Van der Laan Yachting
Van der Laan Yachting BV
Oude Maasweg 4 -14
6051 LV Maasbracht
Tel.: 0475-466430, 06-23472256
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.vanderlaanyachting.nlMaasbracht - Van der Laan Yachting

Van der Laan Yachting is een kleine jachthaven gelegen in het maasplassengebied aan de Oude Maas.

images/havens/maasbracht.jpg

Opvarend op de Maas bij de Maasbrug van Wessem houdt U richting Stevensweert aan en na de brug is de derde invaart aan bakboord de Oude Maas.

Hier vind U een moderne blauwe vlag jachthaven waar in de zomer altijd passanten plaatsen beschikbaar zijn. U kunt hier heerlijk rustig vertoeven aan de Maas, maar ook genieten van al het moois dat de prachtige omgeving te bieden heeft. Zo ligt het dorp Maasbracht op loopafstand en ligt onze haven aan het fietsknooppuntennetwerk. Voor de boodschappen kunt U uitstekend in het dorp terecht en hiervoor zijn 2 leenfietsen ter beschikking. Onderweg naar het dorp komt U over de sluis van Maasbracht welke het grootste verval van Nederland heeft.

Wij bieden u alle comfort met uitstekende sanitaire faciliteiten, brede steigers met watertappunten en voor elke ligplaats een stroomaansluiting (16A). Verder beschikken wij over handige bagagewagens, een afgesloten parkeerplaats en fietsenstalling, en WiFi voor onze gasten.

Verder kunt u bij ons terecht voor vakkundig onderhoud aan uw jacht en winterstalling binnen of buiten. Wij kunnen hiervoor uw jacht uit het water halen met onze botenlift.