‹ Terug naar het zoekoverzicht

Resort Marina Oolderhuuske
Oolderhuuske 1
6041TR Roermond

Tel. receptie: 0475-588686
Tel. havenmeester: 06-53390147
Havenmeester: Rogier van Kuijk
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.oolderhuuske.nl

Roermond - Resort Marina Oolderhuuske

Wist u dat onze jachthaven ligt in het grootst aangesloten vaargebied van Nederland?


Onze luxe jachthaven ligt midden in dit gebied van ca. 3000 ha vaarplezier. Het schiereiland is via ontgronding 27 jaar geleden ontstaan en ligt in Midden-Limburg op 4 km afstand van de Historische stad Roermond. U bereikt ons door stroomopwaarts de Maas op te varen richting de Maasplassen. Zodra u Oolderhuuske nadert zal uw oog vallen op de witte drijvende woningen ofwel Marina’s genoemd, waar het park haar naam mede aan te danken heeft. Het gehele park heeft een mediterraan karakter. De haven beschikt over 400 royale ligplaatsen voor boten tot max. 20 meter met stroom en watervoorziening. Als havengast kunt u gebruik maken van het recent vernieuwde moderne sanitair. Tegen betaling kunt u ook gebruik maken van het indoor zwembad, saunagedeelte en fitness. Ook is er een bilgepomp aanwezig voor uw vuilwater. Komt u niet varend naar Oolderhuuske? Dan kunt via onze botenhelling uw boot te water laten middels eigen trailer.

  

Bij restaurant ‘Heere aan de Maas’ kunt u genieten van het speciale ‘Tastou’ concept of gewoon van een lekker drankje op het mooiste terras van Midden-Limburg. Deze kijkt tevens uit op de grote speeltuin, waar kinderen zich naar hartenlust zullen vermaken. In het zomerseizoen is er in de weekenden en in vakantieperiodes ook een animatieteam aanwezig. Tevens kunt u in deze periode ook elke ochtend heerlijk verse broodjes afhalen of ontbijten bij het winkeltje/bakker met uitzicht op de haven.
Mogelijkheden te over. Passantenplaatsen zijn alleen beschikbaar op aanvraag via de website, telefonisch of via marifoon kanaal 31. Graag heten wij u van harte welkom op Oolderhuuske ofwel de Parel van de Maasplassen. Heeft u geen mogelijkheid op uw boot te overnachten? Dan kunt u op onze camping verblijven of in één van onze (drijvende) vakantiewoningen of chalets.