Den Oever - Marina Den Oever

Jachthaven Marina Den Oever BV is een gezellige, beschutte, haven direct gelegen aan het IJsselmeer, de Waddenzee en Noordzee.Een ideale uitvalbasis voor een weekend of een vakantie met de boot op zoet en/of zout water. Naast de jachthaven is het “Robbenoordbos” gelegen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het vissersdorp Den Oever is eenvoudig lopend of met de fiets te bereiken, waar bijvoorbeeld de supermarkt en de bank zijn gevestigd. Voor boodschappen heeft de jachthaven een aantal fietsen kosteloos beschikbaar.

In het maritiem restaurant “De Dikke Bries” kunt u op de haven, uit de wind, van een heerlijke maaltijd genieten en een drankje drinken. De haven is een ideale combinatie van het liggen op zoet water en het varen op zout water. Een unieke ervaring van rust, natuur, getijde bewegingen en eventueel droogvallen op het wad.

Voor scheepsreparatie en -onderhoud biedt Marina Den Oever BV een totaal servicepakket, het onderhouden, reviseren, of geheel vervangen van de motor, poetsen romp en dek, behandelen onderwaterschip, tuigage (vervangen / aanpassen stagen), elektronica en timmerwerkzaamheden. Marina Den Oever beschikt over 3 loodsen (2 x 1000 M² en 1 x 2100 M²) voor de winterstalling binnen en genoeg ruimte voor de winterstalling buiten. Marina Den Oever heeft scheepsbokken geschikt voor zeiljachten en motorboten van 5 tot 20 meter lengte en met een diepgang tot 3.00 meter. Wij kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden voor de door u aan te geven werkzaamheden aan uw schip.images/den_oever_pictogrammen.JPG