‹ Terug naar het zoekoverzicht

Regatta Center Medemblik 
Vooroever 3
1671 SG Medemblik
Tel.: 0227-547781
VHF 31
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.regattacenter.com

 

Medemblik_Regatta_Center_kaart

Medemblik - Regatta Center Medemblik

Regatta Center Medemblik is de moderne jachthaven in het historische stadje Medemblik. Prachtig gelegen aan het IJsselmeer, voor de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige centrum met winkels, terrasjes en musea.

Medemblik_Regatta_Center_foto

Omgeving
Direct naast de jachthaven is een heerlijk groot zandstrand met speelweide aan het IJsselmeer. Dichtbij is een overdekt zwembad, ideaal bij minder mooie dagen en voor de kleintjes is vlakbij de jachthaven een gezellige kinderboerderij. Vanuit Regatta Center Medemblik wandelt of fietst u zo het prachtige natuurgebied De Vooroever in. Golfers onder u kunnen afslaan op de 18-holes golfbaan De Vlietlanden. Vlakbij de jachthaven vindt u ook het imposante 13e eeuwse Kasteel Radboud en het Stoomgemaal. In dit museum komt u alles te weten over de ontwikkeling van de stoommachine. Leuk om te bezoeken is ook het Bakkerijmuseum. Medemblik is halteplaats van de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Regatta Center Medemblik is de thuishaven van internationale zeilevenementen zoals de Delta Lloyd Regatta en Europese en wereldkampioenschappen in diverse klassen. Ook worden er evenementen voor grotere jachten verzeild. De combinatie van jachthaven en wedstrijdcentrum staat borg voor een actieve en gezellige haven.

Voorzieningen
Regatta Center Medemblik biedt ruime ligplaatsen aan brede drijvende steigers met instapsteiger en eigen stroomaansluiting.

Het deskundige jachtservicebedrijf RC Jachtservice met een botenkraan tot 20 ton staat tot uw beschikking. Watersportwinkel Sailshop Medemblik heeft voor u een ruime
sortering techniek, apparatuur, touwwerk en (technische) kleding, en er is een zeilmakerij. Het gezellige grand café-restaurant Brasserie MED heeft een groot terras aan de jachthaven. U bent hier van harte welkom voor koffie, lunch, borrel en diner.

Op het haventerrein is een avontuurlijke kinderspeelplaats en zandbak, buiten-tafeltennis en een bbq. De havenmeester leent u graag een fiets voor boodschappen. Er zijn ruim voldoende toiletten, was- en doucheruimtes voor dames en heren. De douches zijn voorzien van thermostaatkranen. Professionele Miele was- en droogmachines staan tot uw beschikking.

Vijf aantrekkelijke alternatieven voor één prijs
Regatta Center Medemblik maakt deel uit van De Jachthavengroep met zusterhavens Amsterdam Marina, Rotterdam Marina, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand.
Vaste ligplaatshouders mogen gratis en naar keuze in de zusterhavens liggen en kunnen zo hun vaargebied variëren.