‹ Terug naar het zoekoverzichtJachthaven Andijk
Nieuwe Haven 1
1619 JW ANDIJK
Tel: 0228-593075
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.jachthavenandijk.nl
Marifoon: VHF31
Facebook: Jachthaven Andijk

 

Andijk_Stichting_Jachthaven_Andijk_kaart

Andijk - Jachthaven Andijk

Jachthaven Andijk, een pareltje langs het IJsselmeer.

Andijk_Stichting_Jachthaven_Andijk_foto1

Houdt u van rust, ruimte en de weidsheid van het IJsselmeer, dan is Jachthaven Andijk de aangewezen haven voor passanten, langliggers en vaste ligplaatshouders! Net buiten de dijk, maar toch beschut, liggen de steigers en de goed geoutilleerde voorzieningen ver van het dagelijkse rumoer. Zo kunt u aan boord tot rust komen en genieten van zon, fantastische sunsets en meer. Geen overlast in de zin van herrie, geen  bootjeskijkers, gewoon tijd om te genieten!
Geen boot, maar u wilt wel overnachten in de haven? Bekijk de mogelijkheden op onze website. In Andijk bent u er helemaal uit. Terwijl de omgeving een prachtig vaargebied biedt en er voldoende gelegenheid is
voor vertier. Alle schepen liggen in een eigen box. Op elke steiger is stromend water, 230 volt walaansluiting en goede WiFi aanwezig en veelvuldig toezicht door onze havenmeesters.Jachthaven Andijk ligt zeer centraal en is waterplanten vrij. Het IJsselmeer en de Waddenzee liggen vanuit Andijk onder handbereik. En, heel belangrijk, zonder lastige sluizen en meestal bezeild door de heersende winden. Een ideale uitvalsbasis voor optimaal vaarplezier.

Jachthaven Andijk is onderdeel van het samenwerkingsverband Dé IJsselmeerhavens met Marina Den Oever, Marina Makkum, Marina Volendam, Jachthaven Lelystad Haven, Jachthaven Waterland (Monnickendam) en Marina Muiderzand (Almere). Binnen maximaal een half dagje varen van elkaar bieden dé IJsselmeerhavens een spaarkaart aan de waterrecreant aan. Met de spaarkaart is, nadat drie havens zijn bezocht, de overnachting in de vierde haven helemaal gratis.      

   
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.