‹ Terug naar het zoekoverzichtStichting Bataviahaven
Schoonzicht 404
8242 KH Lelystad
Tel: 0320-841077
06-51177049 (havendienst)
Marifoonkanaal VHF 14
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.bataviahaven.nu

images/havens/Lelystad_Bataviahaven_kaart.jpg

Lelystad - Bataviahaven

Bataviahaven Lelystad is een bijzondere en moderne passanten- en evenementenhaven aan het Markermeer. 


                                                                                    
Mooie en ruime ligplaatsen, goede elektra- en waterfaciliteiten en modern en schoon sanitair. U vindt in onze haven alle faciliteiten die u als pleziervaarder nodig hebt. Maar echt bijzonder wordt het natuurlijk rond de gezellige haven: zeven restaurants, de Bataviawerf met de inmiddels beroemde Batavia replica en uiteraard Batavia Stad Fashion Outlet met circa 145 winkels. Zeven dagen per week geopend en in het weekend en de vakanties zelfs geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Als passant in Bataviahaven Lelystad ontvangt u naast een gastvrij onthaal door onze havendienst een paar interessante extra’s, zoals:
- 10% extra korting op uw aankopen in Batavia Stad Fashion Outlet (vraag naar de VIP Voucher!)
- 25% korting op de toegang tot de Bataviawerf (max. 4 personen)
- veel informatie over de vele toeristische mogelijkheden van Lelystad en omstreken

images/havens/Lelstad_Bataviahaven_foto2.jpg   

Houdt u van natuur, dan is Bataviahaven Lelystad helemaal de beste aanloophaven. Vanuit de haven fietst u zo naar de Oostvaardersplassen of naar het Belevenissenbos, waar uw kinderen zich uitstekend zullen vermaken in het bos, het water, met de klimbruggen en de andere obstakels (gelukkig kunnen ze daarna bij ons prima douchen).
Bent u met meerdere schepen onderweg of bent u bezig met het plannen van een Verenigingstocht, neem dan Bataviahaven Lelystad in uw planning mee. In overleg met de Havendienst kunnen bijna altijd alle meevarende schepen bij elkaar worden afgemeerd. We beschikken zelfs over een BBQ-eiland in de haven waar u veilig met een gezelschap samen kunt eten. De BBQ’s hoeft u niet mee te nemen, die staan er al!
Check onze Facebookpagina en/of website, want in het seizoen doen we regelmatig een bijzondere aanbieding, zoals bijvoorbeeld drie nachten verblijven en er slechts twee betalen. Dit geeft u de tijd bijzondere uitstapjes te maken in mooi Flevoland.

In Bataviahaven Lelystad bent u altijd meer dan welkom!