Lelystad - Flevo Marina

Flevo Marina is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, Markermeer, Randmeren, Friese meren of Waddeneilanden.

images/havens/lelystad_flevo_marina_sfeer.jpg

De haven ligt direct aan het IJsselmeer en is dankzij de snelweg A6 ook met de auto zeer goed bereikbaar. Flevo Marina biedt ruime ligplaatsen voor schepen van 6 tot 25 meter met een maximale diepgang van 3,5 meter. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en er zijn voldoende watertappunten aanwezig. Naast de sanitaire voorzieningen zijn er badkamers en is er een sauna, waar u gebruik van kunt maken.
In het ‘centrum’ van de haven vindt u het havenkantoor met receptie, de wasserette, de watersportwinkel met supermarkt (dagelijks verse broodjes) en het tankstation. Voor nieuwe technische accessoires van uw schip of een kwalitatief hoogwaardig zeilpak slaagt u gegarandeerd in de watersportwinkel.

Geniet na een dag op het water van een drankje of een diner in restaurant “Aan ut Water”. Het restaurant en het terras bieden een prachtig uitzicht over de haven en het IJsselmeer.
Daarnaast heeft Flevo Marina een uitstekende en uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling. De afdeling is gespecialiseerd in alle refit werkzaamheden aan uw motor- of zeiljacht. Van het vervangen van de complete tuigage tot alles op het gebied van elektronica, schilderwerk, spotrepair, polyesterreparaties en het poetsen van uw schip. Ook het vervangen of repareren van diesel- en buitenboordmotoren en diverse constructiewerkzaamheden is bij de Yachtservice & Refit afdeling mogelijk. Ook voor stalling van uw schip zowel binnen (ook verwarmd) als buiten biedt Flevo Marina diverse  mogelijkheden. In het handelscentrum (Trade Center) is o.a. EYN Jachtmakelaardij Noord West gevestigd. Samen met Flevo Marina (De Verkoopsteiger) bieden zij op deze unieke locatie een perfecte vaar- en verkoopplek voor uw zeil- of motorjacht.

Voor informatie zie de website; www.flevomarina.com.

images/havens/lelystad_flevo_marina_pictogram.JPG